Cookie Warning Sivusto käyttää evästeitä muistamaan asetuksesi ja tunnistuksesi. Tätä tietoa ei jaeta millekään kolmannelle osapuolelle. Lue lisää... 
Glitter on muotikorujen- ja asusteiden markkinajohtaja Pohjoismaissa. Liikkeitä on 225 ja työntekijöitä yhteensä 1200 Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Tanskassa. Glitterin myymälät tarjoavat kaikenikäisille naisille laajan valikoiman hintansa arvoisia muotikoruja ja asusteita hyvän palvelun lomassa. Olemme erikoistuneet stailaamiseen ja osaamme näyttää, miten pienillä yksityiskohdilla voi vahvistaa omaa tyyliä. Glitter on Bergendahl & Sonin tytäryhtiö. Bergendahl & Son on perhe Bergendahl-Mylonopoulusin omistuksessa jo kolmannessa ja neljännessä sukupolvessa. Bergendahl konserniin kuuluvat Bergendahls Food (City Gross, EKO), Granit ja Glitter & Zanzlöza Zmycken.

 

Nyt haemme Lahden Trioon

Myymäläpäällikköä

Myymäläpäällikön toimessa olet vastuussa myymäläsi henkilöstöstä ja tuloksesta. Tärkein työtehtäväsi on vastata myymälän päivittäisestä toiminnasta ja johtaa sekä inspiroida myymäläsi myyjiä heidän työssään. Suurin osa työpäivästäsi koostuu asiakaspalvelusta, asiakkaiden stailauksesta ja muodikkaiden tuotteidemme myynnistä. Sinun työtehtäväsi on kannustaa tiimisi hyvään yhteistyöhön ja saavuttamaan yhteiset myynti- ja tulostavoitteet. Me Glitterissä otamme huomioon jokaisen asiakkaamme. Haluamme antaa asiakkaillemme parasta palvelua, jotta hänen on helppo tulla meille uudelleen. Meillä Glitterissä on hyvä työilmapiiri ja se heijastuu aina asiakkaille asti. Siksi on tärkeää, että rakastat myyntityötä ja sinua motivoi tavoitteellinen työskentely sekä tavoitteen saavuttaminen. Haluat antaa oman ainutlaatuisen panoksesi myyntityöhön ja stailata asiakaitamme ihanilla tuotteillamme.

Sovinko minä Glitterin myymäläpäälliköksi?

Rakastat asiakaspalvelua ja myyntityötä
Olet kiinnostunut muodista ja stailauksesta
Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja käsitys liiketoiminnasta
Sinulla on halua toimia esimiehenä ja kannustaa alaisiasi hyvään suoritukseen
Pidät sekä yksin- että tiimityöskentelystä
Työskentelet tavoitteellisesti
Sinulla on positiivinen asenne
Sinulla on aikaisempaa kokemusta myymäläpäällikön työstä tai tuuraamisesta

Tarjoamme sinulle:

Inspiroivan ja innostavan työpaikan sekä mukavat kollegat
Vastuuta toimia esimiehenä
Hyvän perehdytyksen, haasteita ja mahdollisuuden edetä urallasi
Hyvät työsuhde- ja henkilökuntaedut

Toimi on määräaikainen 30.9.2018 asti ja työaika on 37,5h /vko. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Palkka sopimuksen mukaan. Viimeinen hakupäivä on 22.10.2017.