Få teknologisk spændvidde som SCADA/PLC programmør hos CBRE Teknisk Servicepartner i Aalborg eller Århus

Kan du lide at arbejde med SCADA/PLC programmering både indenfor større, men også mindre projekter?  Vil du være en del af et fagligt stærkt team med dedikerede kolleger og en pipeline der er positiv? Så er du sikkert vores nye kollega.

CBRE søger en eller flere SCADA/PLC programmører til afdelingen i Aalborg eller Århus. Du bliver en del af vores dynamisk virksomhed med en flad ledelsesstruktur, som åbner døren for mange selvstændige udfordringer. Vi går ind for løbende personlig og faglig udvikling af medarbejderne, og der lægges op til et landsdækkende tværfagligt samarbejde med kompetente kolleger.

Hvad enten du er erfaren eller mere ”grøn” inden for programmering, bliver du en del af vores team på 50 dedikerede kollegaer inden for Industriel IT & Automation fordelt på fem kontorer i Danmark. I Aalborg er vi 20 fagligt kompetente kolleger, og i Århus er vi 5, og sammen hjælper vi hver dag vores kunder med at opnå det fulde udbytte af den nyeste teknologiske viden inden for automatisering, Industrial Internet of Things (IIOT) og Industri 4.0. I samarbejde med afdelingschefen, får du et selvstændigt ansvar for projekter samt indflydelse på den fortsatte udvikling af forretningen. Du bliver en del af en dynamisk landsdækkende virksomhed, hvor man anerkender, at de ansatte er den vigtigste ressource.

Få variation i hverdagen

Du kan se frem til en varieret hverdag, hvor du den ene dag løser mindre opgaver/projekter, og den næste definerer og afvikler et større projekt hos en kunde. Vi søger derfor profiler, der forstår kundernes forretning, og er vant til at samarbejde i et team og ud mod en kunde på projekterne. Vi forestiller os, at du har erfaring med:

 • PLC, HMI f.eks. Siemens og Rockwell eller SCADA-programmering – gerne med erfaring i højprogrammeringssprog eller en interesse for at bevæge dig den vej.
 • Har erfaring med samarbejde omkring større projekter.
 • Service og vedligehold på eksisterende og nye maskin- og procesanlæg.
 • Fejlsøgning på maskin- og procesanlæg.
 • Evt. at skabe mersalg hos kunder.

Hvad leder vi efter?

Faglighed er vigtig, men din personlighed spiller en lige så afgørende rolle. Hvis du er udadvendt, og det falder dig naturligt at være en proaktiv sparringspartner og sikre tæt opfølgning med interne og eksterne kunder, kommer du til at passe godt ind i vores organisation. For at løfte opgaven kan du genkende dig selv i punkterne herunder:

 • Erfaring indenfor industrielle maskin- samt procesanlæg
 • Lyst til at udvikle nye samt optimere eksisterende anlæg
 • En teamplayer med gode samarbejdsevner, gåpåmod og godt humør
 • Serviceminded, selvstændig, fleksibel og tillidsvækkende

Hvad tilbyder vi?

 • En hverdag med stor teknologisk spændvidde og faglige udfordringer.
 • Stor opbakning og faglig sparring fra både kollegaer og ledelse.
 • Et værdibaseret arbejdsmiljø med god balance mellem arbejde og fritid.
 • En stærk servicekultur, hvor glade medarbejdere er kernen i vores forretning.
 • Indflydelse på udviklingen af en dynamisk vækstvirksomhed med tværfagligt. samarbejde på tværs af vores kompetencer inden for el, mekanik og automation.
 • En arbejdsgiver, der går ind for løbende personlig og faglig medarbejderudvikling, og du får derfor mulighed for at uddanne dig yderligere.

Om CBRE Teknisk servicepartner

Vi er en landsdækkende virksomhed med flere end 1000 medarbejdere. Hver dag hjælper vi dansk industri og erhverv samt udbygger og fremtidssikrer infrastrukturen inden for el-teknik, mekanik, automation og en række specialer, herunder Telecom. Hos CBRE Teknisk servicepartner bliver du en del af en værdibaseret virksomhed, hvor vi vægter engagement, ansvarlighed og frihed, respekt og humor højt. Læs mere: www.cbre-tekniskservicepartner.dk

Spørgsmål

Da Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte partner Dan Lythje på tlf. 9384 8449 eller partner Lise Guldbrandsen på tlf. 2067 6757, hvis du har spørgsmål. Vi indkalder løbende til samtale.

Søg stillingen via linket til højre i annoncen
Apply for position

Application due


Start date


Work hours


Category


Position type


Workplace
Contact
Dan Lythje 
Partner
93848449
Lise Guldbrandsen 
Partner
20676757