Airmaster A/S søger en PTA ansvarlig med fokus på optimering af det produktionstekniske set up

Vi søger en PTA ansvarlig, som kan stå i spidsen for vores PTA afdeling med fokus på NPI og produktionsoptimering. Har du lyst til at bidrage til udvikling og forbedring i en spændende virksomhed? Så læs mere her.

Airmaster A/S er i dag markedsleder inden for decentrale ventilationsanlæg, og beskæftiger ca. 200 medarbejdere, som hver dag arbejder tæt sammen for at sikre sunde indeklimaer til bl.a. skoler, institutioner og erhverv over hele verden.

Om jobbet

Som PTA ansvarlig får du ansvar for vores PTA afdeling, der består af to medarbejdere og med direkte reference til vores COO. Dine primære ansvarsområder indebærer projektstyring i forbindelse med nye anlæg, løbende forbedring af de eksisterende produktionslinjer og tiltag til udvidelse af kapaciteten. Vi søger derfor en teknisk stærk leder, som med sin erfaring fra det produktionstekniske område kan lede og gennemføre udviklingsprojekter og tage ansvar for optimering af den eksisterende produktion.

For at identificere forbedringspotentialer i vores produktion, er løbende sparring med afdelinger på tværs af organisationen vigtig. Du får en bred berøringsflade i organisationen med bl.a. produktion, lager, supply og planlægning. Dertil kommer et tæt parløb med projektledelsen fra R&D om introduktion af nye produkter.  Vi er en ren montage produktion.

Dine kompetencer

Vi vægter højt, at du har stærke samarbejdsevner og har en opsøgende og lyttende tilgang i hverdagen. Det er vigtigt for rollen, at du kan begå dig ubesværet på gulvet og skabe stærke relationer internt for at opsamle nødvendige inputs til opgaverne, samtidig med at du er proaktiv i selv at foreslå optimeringsmuligheder.

Erfaringsmæssigt forestiller vi os, at du kommer med en baggrund som procesteknolog, maskinmester eller lignende kombineret med solid erfaring med produktionsoptimering og projektledelse i en lignende stilling. Du har et mindset for forbedring og effektivisering, og har en veludviklet LEAN værktøjskasse. Derudover forventer vi, at du har erfaring med projektledelse samt evner at gå forrest og være den drivende kraft i produktionens udvikling.

Spørgsmål

Rekrutteringsbureauet Guldbrandsen & Lythje håndterer rekrutteringsprocessen. Du er velkommen til at kontakte partner Lise Guldbrandsen på tlf. 20 67 67 57 eller partner Dan Lythje på tlf. 93 84 84 49 med eventuelle spørgsmål.

Stillingen skal besættes snarest muligt, og vi behandler derfor ansøgninger løbende. Søg stillingen via linket til højre i annoncen.
Apply for position

Application due


Start date


Work hours


Category


Position type


Workplace
Contact
Dan Lythje 
Partner
93848449
Lise Guldbrandsen 
Partner
20676757