IT
IT- Administrator - Schur International a/s
Er du klar til at tage din karriere til det næste niveau og blive en del af en dynamisk international virksomhed? Har du stor interesse for opbygning af IT-infrastruktur, servere og netværk? Så er du muligvis den nye kollega vi søger.

Hos Schur søger vi en dygtig og erfaring IT Administrator til at håndtere udviklingen, implementeringen og vedligeholdelsen af vores IT-infrastruktur, samt være med til at tage vores IT-sikkerhed til et nyt niveau. Som medarbejder i vores IT-team vil du i samarbejde med vores andre afdelinger være med til at sikre, vores teknologi understøtter organisationens forretningsmæssige mål effektivt og sikkert.

Dine arbejdsområder:

 • Designe, implementere og opgradere IT-infrastrukturkomponenter, netværksudstyr, servere og Klient/User Management.
 • Device patching, overvågning og Intune.
 • IT Sikkerhed opgaver, IT-processer og NIS2.
 • 2. level support på infrastruktur/support opgaver.

Din profil:

Personligt er du udstyret med et proaktivt mindset og besidder stærke fejlfindings- og problemløsningsevner. Derudover er du lærenem, ansvarsbevidst, kan holde hovedet koldt i travle situationer og så er du ikke bange for at komme med input. Du trives med teamwork og kan se dig selv være en del af en international virksomhed med et uhøjtideligt miljø, hvor alle løfter i flok.

Dine kvalifikationer:

 • Erfaring med opbygning og vedligeholdelse af IT-infrastruktur
 • Kendskab til netværksprotokoller, switches og firewall-konfigurationer som Fortinet eller Cisco
 • Gerne kendskab til SCCM og Intune.
 • Office 365 og Azure erfaring
 • Erfaring med opsætning, konfiguration og overvågning af servere og storage
 • Kendskab til IT Sikkerhed processer
 • Gode kommunikationsevner, og evnen til at videreformidle kompleks tekniske information.

Vi tilbyder:

Hos Schur tilbyder vi en attraktiv arbejdsplads med gode muligheder for faglig og personlig udvikling samt sparring, og hvor vi stiller krav til os selv, om at være førende inden for vores område.

Vi tilbyder en række medarbejder, herunder bl.a. god kantineordning, medarbejderrabatter samt en variation af aktiviteter gennem vores personaleforening.

Er du interesseret?

Er du interesseret, så kan du sende din ansøgning til os allerede i dag. Vi afvikler løbende samtaler og opstart vil være hurtigst muligt eller efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores IT Security and Operations Manager Anders Rygaard på tlf 76 27 27 11.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Schur betragter mangfoldighed som en ressource og opfordrer derfor alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion, handicap eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. 

Schur er en global familieejet emballagekoncern, som blev etableret af 1. generation tilbage i 1846. I dag ledes virksomheden af 6. generation. Schur International a/s er hovedkontoret for Schur koncernen, som globalt beskæftiger +900 medarbejdere. Vi har placering i Horsens, hvor godt 45 kollegaer dækker koncernfunktioner inden for HR

 

Ansøgningsfrist
30-08-2024

Tiltrædelsesdato
Start hurtigst muligt

Arbejdssted


Arbejdssted
Schur International a/s

Kontakt os

 
 
 
 


Følg oss