Logo
Superintendent Engineer til PrimeServ

Er du Elektriker, skibsmontør eller maskinmester og har du erfaring inden for el & automation, kunne du tænke dig at prøve kræfter med den maritime verden. Brænder du for at levere resultater sammen med et team af dedikerede kolleger? Og vil du gerne være med til at fremme den grønne omstilling? Så har vi måske det helt rigtige job til dig! Hos PrimeServ Frederikshavn er vi ansvarlige for en del af MAN Energy Solutions' produkter, som omfatter koncernens propelsystemer, men også en af vores nyeste High speed motor, MAN 175D.
Vi søger nye kolleger til vores Superintendent-team i Frederikshavn. Vores superintenden løser spændende og udfordrende opgaver over hele verden. Den rette kandidat har derfor en stor rejselyst og mod på selvstændigt at løse, reparere, servicere og idriftsætte opgaver både om bord og på værftet. Derudover har du selvtillid til også at kaste dig ud i opgaver, som du ikke har prøvet før. Vi oplever stor efterspørgsel på vores assistance og har derfor brug for endnu flere dygtige rejsende medarbejdere.

Du vil spille en vigtig rolle inden for:

 • On-site supervision på værfter og værksteder i forbindelse med reparationsopgaver
 • Service og fejlfinding på udstyr som motorer, gear og propelsystemer
 • Reparation om bord
 • Medsejlads og tilsyn
 • Idriftsættelse af fremdrivningssystemer
 • Tilstedeværelse og tilsyn om bord
 • Service, reparation og fejlfinding af Alphatronic fjernstyringssystemer

Når du er færdig med jobbet, skal du oprette dokumenter og rapportere. Du kan forvente ca. 160 rejsedage dage om året.

Vi forestiller os at du:
Igen forestiller vi os du har en relevant faglig uddannelse eksempelvis elektriker, skibsmontør eller maskinmester. Vi ser gerne, at du har flere års erfaring inden for området automation samt sans for detaljer og kvalitet. Hvis du har praktisk erfaring med drift og vedligeholdelse af 4-taktsmotorer, fremdrivningssystemer og remote control system eller andre automationssystemer, er det et plus. Vi ser gerne, at du er bosiddende i nærheden af Frederikshavn.

Du er fleksibel, når det gælder rejseplanlægning, for vi ved aldrig, om det er Skagen eller Singapore, der har brug for vores hjælp.

For at løse dine opgaver er du kvalitetsbevidst, serviceminded og i stand til at arbejde selvstændigt.

Da din nye arbejdsplads er global, er det et must, at du har gode engelskkundskaber, både mundtligt og skriftligt. Vi ser gerne, at du har erfaring med brugen af Microsoft Office-pakken og bidrager til trivsel og et sundt arbejdsmiljø i vores team.

Velkommen til vores superintendent team
Vi tilbyder:

 • Et udfordrende job i en dynamisk afdeling med 26 superintendent kolleger, hvor godt samarbejde og kollegialitet er i højsædet.
 • Et internationalt miljø i en markedsledende virksomhed
 • Uddannelse i virksomhedsspecifikke systemer
 • Løn baseret på kvalifikationer samt en konkurrencedygtig pakke af personalegoder

Kom med på rejsen mod en CO2-neutral fremtid
Vi tilbyder dig muligheden for at forme morgendagens verden - uanset om du lige er startet, tager dine første karriereskridt efter eksamen eller leder efter den næste store karriereudfordring.

Hos MAN Energy Solutions fokuserer vi på mangfoldighed og lighed for at skabe en kreativ og inkluderende kultur. Vi tror på, at en mangfoldig arbejdsstyrke med en blanding af køn, nationaliteter og perspektiver vil drive innovation, kreativitet og produktivitet. Vi er engagerede i vores medarbejderes trivsel, og du får mulighed for at deltage i forskellige sociale aktiviteter fra yoga og fiskeri til kreative klubber.

Vi prioriterer work-life balance med mulighed for fleksible arbejdstider, hjemmekontor og mental trivsel herunder sundhedsforsikring og fokus på arbejdsklima. Her har du mulighed for vækst, udvikling og mentorskab. Hos MAN Energy Solutions kan du skabe, drive, bygge og være med til at forbedre innovative energiløsninger, samtidig med at du opnår dine personlige karrieremål.

Om MAN Energy Solutions

 • 250 års erfaring inden for avanceret teknologi
 • Vi leverer en unik portefølje af teknologier og muligheder inden for udvikling af motorer til brug på skibe og kraftværker over hele kloden
 • Vi arbejder ud fra mottoet "Future in The Making", fordi vi gør en dyd ud af at skabe bæredygtige løsninger og bidrager til en CO2-neutral økonomi
 • Vi har over 15.000 medarbejdere på verdensplan. I Danmark er vi 2.200 passionerede medarbejdere med mere end 40 nationaliteter

Skab din egen fremtid
Send din ansøgning inden mandag d. 07 April 2024. Vi afholder interviews i løbet af ansøgningsperioden. Hvis du har spørgsmål , er du velkommen til at kontakte Head of Superintendent Engineers Casper Nygaard telefonisk på +45 28942807. Mere information om MAN Energy Solutions findes på www.man-es.com

Vi opfordrer alle kvalificerede kandidater uanset køn, alder, religion, handicap og etnisk baggrund til at søge denne stilling.

Application due
08/05/2024

Start date


Work hours


Position category


Position type
Engineering

Workplace
Niels Juels Vej 15, 9900 Frederikshavn

Contact
 
 
 
 


Follow us