Folk og Fag
Åpen søknad - teknologer

I SpareBank 1 Utvikling gir vi over én million personer, bedrifter og lokalsamfunn over hele landet trygghet, forutsigbarhet og nærhet til økonomien deres gjennom teknologi som begeistrer. Vi er SpareBank 1-alliansens viktigste forretningspartner og en spydspiss innen teknologiutvikling. Gjennom samfunnsoppdraget vårt løser vi ekte problemer, og gjennom over 25 tverrfaglige team i det som utgjør et av Norges største inhouse teknologimiljø jobber ulike fagmiljøer tett sammen for å dele kunnskap og gjøre hverandre gode.

 

For å utvikle det beste, trenger vi de beste

Alt handler om folkene.  Vi er alltid på utkikk etter dyktige teknologer som ønsker å være med på å bygge morgendagens bank- og finansprodukter for store deler av Norges befolkning. Vi er alltid interessert i å høre fra flinke utviklere, data engineers, plattformutviklere og testere. 

Techstacken vår består av React og TypeScript på frontenden og Kotlin og noe Java på backenden. På datasiden bruker vi SQL, dbt og Snowflake, og på sky går det mye i Docker, OpenShift, AWS og Azure.

Vi henger oss derimot ikke noe særlig opp i hva du har jobbet med tidligere, eller hvor i stacken du befinner deg. Det viktigste for oss er at du vil være med å løse samfunnsnyttige og komplekse problemer sammen med andre flinke folk. 

Sleng inn en åpen søknad da vel, så vil vi ta kontakt med deg dersom vi har noen åpninger som kan passe! 

 

Fagfag - hver eneste torsdag!

For å lage en av Norges beste digitalbanker er det viktig å være nysgjerrig og å søke ny kunnskap om fag, metoder, verktøy og tilnærminger. Derfor har vi dedikert en hel dag i uken til nettopp læring og inspirasjon slik at du skal kunne utvikle deg og hele tiden bidra på best mulig måte inn i teamet ditt. Som utvikler i SpareBank 1 Utvikling føler vi de fleste dager er givende og morsomme, men fagdag på torsdager er kanskje ekstra gøy! 

Vi er selvsagt konkurransedyktige på lønn og har gode pensjons- og forsikringsordninger. Du får jobbe i fine lokaler i sentrum av Oslo eller Trondheim, med innendørs sykkelparkering og nytt treningsrom med gruppetimer og garderober. Vi har også sommertid og flere fine firmahytter. 

Når det er sagt – vi hverken tror eller håper du velger oss kun på grunn av dette. Vi håper du vil jobbe hos oss fordi du verdsetter en arbeidsplass hvor samarbeid, kompetanse, deling og tillit danner grunnmuren i arbeidshverdagen. Slik blir vi bedre sammen!  

Dersom du ønsker å bli litt mer kjent med oss eller prate teknologi, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Lars Kirkhus, Avdelingsleder, på 484 91 978 / lars.kirkhus@sparebank1.no. Du kan også lære mer om hvem vi er og hvordan vi jobber på våre karrieresiderMediumLinkedIn eller Instagram.

Job title


Application due


Start date


Workplace
Oslo/Trondheim

Questions regarding the position

Lars Kirkhus 
Avdelingsledere Fagmiljø utviklere
484 91 978
Charlotte Lyngsmo 
Leder Fagmiljø test og kvalitet
480 16 390
Andreas Brodersen Wahlberg 
+47 995 45 010
Siren Tønnesen 
Leder Fagmiljø for data og innsikt
+47 90 82 40 29


Follow us