Fagmiljø Utviklere
Åpen søknad - utvikler

I SpareBank 1 Utvikling gir vi over én million personer, bedrifter og lokalsamfunn over hele landet trygghet, forutsigbarhet og nærhet til økonomien deres gjennom teknologi som begeistrer. Vi er SpareBank 1-alliansens viktigste forretningspartner og en spydspiss innen teknologiutvikling. Gjennom samfunnsoppdraget vårt løser vi ekte problemer, og gjennom over 25 tverrfaglige team i det som utgjør et av Norges største inhouse teknologimiljø jobber ulike fagmiljøer tett sammen for å dele kunnskap og gjøre hverandre gode.

 

For å utvikle det beste, trenger vi de beste
Alt handler om folkene. Vi er alltid på utkikk etter drevne utviklere som vil bruke kompetansen sin til å bygge morgendagens bank- og finansprodukter for store deler av Norges befolkning. Teknologistacken er primært React og TypeScript på frontenden, og Kotlin og noe Java på backenden. Vi bruker docker, Openshift og er også på god vei i skyreisen vår til AWS. Vi henger oss derimot ikke noe særlig opp i hva du har jobbbet med tidligere, eller hvor i stacken du befinner deg. Det viktigste for oss er at vil være med å løse samfunnsnyttige problemer sammen med andre flinke folk.

Sleng inn en åpen søknad da vel, så vil vi ta kontakt med deg dersom vi har noen åpninger som kan passe!

 

Egen fagdag
For å lage en av Norges beste digitalbanker er det viktig å være nysgjerrig og å søke ny kunnskap om fag, metoder, verktøy og tilnærminger. Derfor har vi dedikert en hel dag i uken til nettopp læring og inspirasjon slik at du skal kunne utvikle deg og hele tiden bidra på best mulig måte inn i teamet ditt. Som utvikler i SpareBank 1 Utvikling føler vi de fleste dager er givende og morsomme, men fagdag på torsdager er kanskje ekstra gøy!

Vi er selvsagt konkurransedyktige på lønn og har gode pensjons- og forsikringsordninger. Du får jobbe i fine lokaler i sentrum av Oslo eller Trondheim, med innendørs sykkelparkering og nytt treningsrom med gruppetimer og garderober. Vi har også sommertid og flere fine firmahytter.  

Når det er sagt – vi hverken tror eller håper du velger oss kun på grunn av dette. Vi håper du vil jobbe hos oss fordi du verdsetter en arbeidsplass hvor samarbeid, kompetanse, deling og tillit danner grunnmuren i arbeidshverdagen. Slik blir vi bedre sammen!  

Dersom du ønsker å bli litt mer kjent med oss eller prate teknologi, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Lars Kirkhus, Avdelingsleder, på 484 91 978 / lars.kirkhus@sparebank1.no. Du kan også lære mer om hvem vi er og hvordan vi jobber på våre karrieresiderMediumLinkedIn eller Instagram.

Job title


Application due


Start date


Workplace
Oslo/Trondheim

Questions regarding the position

Lars Kirkhus 
Avdelingsleder
484 91 978
 
 
 


Follow us