Fagmiljø Test og Forvaltning
Testutvikler | Er du vår neste kvalitetsambassadør som ønsker å utvikle og automatisere gode tester i et av Norges største in-house utviklingsmiljøer?

I SpareBank 1 Utvikling gir vi over én million personer, bedrifter og lokalsamfunn over hele landet trygghet, forutsigbarhet og nærhet til økonomien deres gjennom teknologi som begeistrer. Vi er SpareBank 1-bankenes felles utviklingsselskap for digitale løsninger, drift, merkevare med mer.    
 
Vårt fagmiljø for Test og Forvaltning ser nå etter testutviklere til både Oslo og Trondheim! 
Vi har et stort fagmiljø, og med over 30 ansatte i tillegg til konsulenter i avdelingen er vi nesten til å regne som et in-house konsulenthus. Vårt motto er Bedre sammen, og det å jobbe hos oss vil innebære mye samarbeid, enten det er gjennom parprogrammering eller samarbeid med ulike roller i eller utenfor ditt team. Du vil for eksempel kunne jobbe med produktledere, teamledere, designere og ikke minst utviklere og andre testere på huset. Hos oss kan vi tilby deg en unik mulighet til å jobbe med både flinke folk og spennende produkter. 

Vi setter faglig utvikling høyt, og hver torsdag har vi fagdag for å forbedre løsningene våre, utforske ny teknologi og metodikk for å optimalisere måten vi jobber på. Her deles kompetanse om alt fra kvalitetssikring i sky, universell utforming, til sikkerhetstest og kunstig intelligens. Vi har også månedlige felles demoer og vår egne interne konferanse SmudTech for alle som jobber i SpareBank 1 Utvikling. 

 Kjenner du at dette engasjerer deg? Ja, da kan dette være stillingen for deg! 

 Hva vil du gjøre? 
Som testutvikler ser vi etter deg som liker å skrive kode og evner å tenke kreativt. Du trives med å sikre at koden er testbar, og utvikler gode automatiske tester, som både er robuste, stabile og enkle å kjøre. Vi ønsker oss gjerne en fullstack tester, som trives med å utvikle, utforske og teste både frontend og backendkode, men behov og kompetanse vil variere fra team og prosjekt hos oss. Du vil for eksempel kunne jobbe med alt fra testing av data, og API’er, til native utvikling av iOS eller Android. Vi gleder oss til å høre hvor din ekspertise og interesse ligger! 
 
Hvem er du? 
Vi ser etter deg som er engasjert, tar initiativ og kommer med ideer til forbedringer. Du liker å dele av din kunnskap, og ønsker å heve din egen kompetanse. Samarbeid er viktig for deg, og du er med å ta ansvar for at teamet du jobber med når sine mål.  

Vi ser også for oss at du har  

  • Minst fem års erfaring som testutvikler
  • God teknisk kompetanse innen testverktøy, test automatisering, funksjonell og teknisk testing 
  • Relevant høyere utdanning fra IT 
  • Erfaring fra bank og finans er en fordel 
  • I SpareBank 1 Utvikling har vi norsk som arbeidsspråk – gode norskkunnskaper er derfor en forutsetning for å kunne jobbe hos oss 

Kjenner du at dette kan være interessant, men i større grad ønsker å jobbe med å lede testprosesser? Vi søker også nå etter en testleder i Oslo!  

Hva kan vi tilby deg? 
Vi har et sosialt og inkluderende fagmiljø med årlige turer, flere bedriftslag, tilgang til firmahytter, og lyse fine lokaler midt i sentrum av Oslo og Trondheim. Vi kan tilby både sommertid, halv arbeidstid i julen, permisjon på planleggingsdager, samt gode forsikrings- og pensjonsordninger.  

Velger du oss, håper vi du gjør det fordi du ønsker å være en del av vårt fagmiljø for test og forvaltning, og fordi du liker vår kultur og måten vi jobber på. Våre banker har en ekstrem lokal forankring – de lever og dør med sine lokalsamfunn, og de følger sine kunder gjennom alle deres livsfaser. Dette smitter over på vår kultur om å ta vare på og støtte hverandre. 
 
Nysgjerrig på oss eller stillingen?   
Dersom du har noen spørsmål om rollen, eller ønsker å bli litt kjent med oss før du søker på stillingen, så er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Marius Krogstad, Rekrutteringsrådgiver på 464 71 846 eller marius.krogstad@sparebank1.no.  
 
Du kan også lære mer om hvem vi er og hvordan vi jobber på Instagram @sparebank1utvikling, Medium, LinkedIn eller på karrieresiden vår.   

Hos oss er det enkelt å søke - du trenger bare å laste opp en CV og skrive noen ord om hvorfor du ønsker å jobbe hos oss. Vi ønsker å fortsette å representere mangfoldet i den norske befolkningen, og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke på stillingen.    

I forkant av ansettelse gjennomføres en bakgrunnssjekk for å blant annet verifisere opplysninger som kommer frem av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekk gjennomføres av Semac AS etter at kandidat er orientert om og har godkjent det. 

Job title


Application due
05.03.2024

Start date


Workplace
Oslo/Trondheim

Questions regarding the position

Marius Krogstad 
Rekrutteringsrådgiver
+47 464 71 846
 
 
 


Follow us