Fagmiljø Design
Åpen søknad - design

I SpareBank 1 Utvikling gir vi over én million personer, bedrifter og lokalsamfunn over hele landet trygghet, forutsigbarhet og nærhet til økonomien deres gjennom teknologi som begeistrer. Vi er SpareBank 1-alliansens viktigste forretningspartner og en spydspiss innen teknologiutvikling. Gjennom samfunnsoppdraget vårt løser vi ekte problemer, og gjennom over 25 tverrfaglige team i det som utgjør et av Norges største inhouse teknologimiljø jobber ulike fagmiljøer tett sammen for å dele kunnskap og gjøre hverandre gode.
 

For å designe de beste produktene og tjenestene, trenger vi de beste
Alt handler om folkene. Vi er alltid på utkikk etter drevne designere som vil bruke kompetansen sin til å bygge morgendagens bank- og finansprodukter for store deler av Norges befolkning.  Som designer hos oss vil du ha en sentral rolle i løfte brukeropplevelsen på relevante flater ved å sørge for et mer helhetlig bilde og skape en sømløs navigasjon for sluttbrukeren. Du vil jobbe med hele designprosessen, fra konseptutvikling til ferdig detaljdesign, og delta i workshops og kreative prosesser. 

Tverrfaglig samarbeid er viktig for oss, og du vil jobbe tett med andre designere, utviklere, testere og produktledere. Vi har stor tro på hypotese- og datadrevet design, og er aldri redd for å feile. Læring er en del av hverdagen vår, og vi justerer og forbedrer oss kontinuerlig.  

Sleng inn en åpen søknad da vel, så vil vi ta kontakt med deg dersom vi har noen åpninger som kan passe!


Egen fagdag!
For å lage en av Norges beste digitalbanker er det viktig å være nysgjerrig og å søke ny kunnskap om fag, metoder, verktøy og tilnærminger. Derfor har vi dedikert en hel dag i uken til nettopp læring og inspirasjon slik at du skal kunne utvikle deg og hele tiden bidra på best mulig måte inn i teamet ditt. Som designer i SpareBank 1 Utvikling føler vi de fleste dager er interessante og morsomme, men fagdag på torsdager er kanskje ekstra gøy!

Vi er selvsagt konkurransedyktige på lønn og har gode pensjons- og forsikringsordninger. Du får jobbe i fine lokaler i sentrum av Oslo eller Trondheim, med innendørs sykkelparkering og nytt treningsrom med gruppetimer og garderober. Vi har også sommertid og flere fine firmahytter.  

Når det er sagt – vi hverken tror eller håper du velger oss kun på grunn av dette. Vi håper du vil jobbe hos oss fordi du verdsetter en arbeidsplass hvor samarbeid, kompetanse, deling og tillit danner grunnmuren i arbeidshverdagen. Slik blir vi bedre sammen!  

Dersom du ønsker å bli litt mer kjent med oss eller prate teknologi, er du hjertelig velkommen til å ta kontakt med Christian Brandt, Leder for Design på 957 06 649 eller christian.brandt@sparebank1.no. Du kan også lære mer om hvem vi er og hvordan vi jobber på våre karrieresiderMediumLinkedIn eller Instagram.

Job title


Application due


Start date


Workplace
Oslo/Trondheim

Questions regarding the position

Christian Brandt 
Leder design
957 06 649
 
 
 


Follow us