Produkt- og tjenesteutvikling
Produktleder | Inspireres du av å løse problemer for over 1 million brukere og virkelig utgjøre en forskjell i livene til mange?

Erfaren produktleder med genuin interesse for folks hverdagsøkonomi?

Inspireres du av å løse problemer for over 1 000 000 brukere og virkelig utgjøre en forskjell i livene til mange? SpareBank 1 Utvikling jobber for en enklere og bedre hverdagsøkonomi, og hver dag motiveres våre 25 produktteam av å skape større økonomisk trygghet for våre brukere.

Området hverdagsøkonomi består av flere produktledere og team som i felleskap jobber for å gjøre våre kunder til bedre brukere av penger og skape trygghet i folks økonomi. Fra å sørge for at man får betalt det man skylder i tide, til oversikt over studielån og penger man har i andre banker. Løsningene våre brukes hver dag av over 1 millioner brukere.

Vi ser etter deg som evner å tenke både strategisk og taktisk, og har minst et par års relevant erfaring fra produktutvikling. Vi tror du har jobbet i team med både designere og utviklere, og at du er flink til å vise vei og får med deg folka. Relevant bransje og domenekunnskap hjelper alltid, men er ikke et krav. Derimot søker du kontinuerlig å lære og har god driv. Du løfter andre frem når vi lykkes, og går foran når det trengs.

Vi fokuserer på mål foran leveranser, og kontinuerlig utvikling. Vi søker deg som ikke er redd for å utfordre vedtatte sannheter og som kan være med på å bringe oss videre.

 

Hovedoppgaver

  • Ansvar for å skape kunde- og forretningsverdi sammen med produktteamet
  • Sette klare og ambisiøse mål sammen med team og interessenter
  • Skape og eie en visjon og strategi for produktet
  • Sikre ivaretagelse av krav fra myndigheter, og våre egne krav til kvalitet, personvern og sikkerhet

 

Hva kan vi tilby deg?

Vi er en nysgjerrig organisasjon i konstant utvikling. I SpareBank 1 Utvikling har vi stor tro på tverrfaglige team der ulike fagmiljøer samarbeider for å nå felles mål. Vi deler kunnskap og er opptatt av å gjøre hverandre gode. Hos oss finner du en kultur basert på ansvar og tillit der folk kan være seg selv, tørre å stille dumme spørsmål og sammen lære av feilene vi gjør. Slik blir vi bedre sammen!

Som mange andre dekker vi mobiltelefon og bredbånd, og legger til rette for at alle kan jobbe hjemme deler av tiden. Vi har firmahytter tilgjengelig, nytt treningsrom og garderober, sykkelparkering i kjelleren og lyse fine lokaler midt i sentrum. Vi kan også tilby gode personalordninger, inkludert pensjons- og forsikringsordninger. Vi tror ikke du velger oss bare på grunn av denne listen, men det er greit å få frem at vi er konkurransedyktige - også på lønn. Det skulle bare mangle.

Velger du oss, håper vi du gjør det fordi du ønsker å være en del av vårt kompetansemiljø, og fordi du liker vår kultur og måten vi jobber på. Hvordan vi er opptatt av å lære av våre feil og hvordan vi aktivt jobber for å bli bedre. Som arbeidsgiver skal vi gjøre vårt ytterste for at du trives og lykkes i jobben.

 

Om oss

SpareBank 1 Utvikling er SpareBank 1-bankenes felles selskap for utvikling, drift, innkjøp, merkevare og mye annet spennende. 500 dyktige medarbeidere skaper og forvalter de beste digitale løsningene, tjenestene og brukeropplevelsene i bransjen - for over 1 million kunder. Vi går på jobb hver dag for å gjøre hverdagsøkonomien enklere og bedre for folk og bedrifter over hele landet. Vi vektlegger læring og kompetanse, frihet og trivsel i arbeidshverdagen. Dette gjør SpareBank 1 Utvikling til et spennende sted å jobbe, og et godt sted å være.

Lyst til å bli bedre kjent med oss? Her kan du lese mer om datadrevet kundeorientert utviklingOKRer og Monday Commitments og om vår ukentlige fagdag. Du kan bli bedre kjent med oss gjennom våre bloggposter, eller på karrieresidene våres.

 

Nysgjerrig på jobben?

Ikke nøl med å kontakte Kristian Haaland (Leder distrubisjon PM) på 976 83 685 eller Matilde Slotte (Produktleder) på 920 11 380 for en uformell prat.

Hos oss er det enkelt å søke - du trenger bare å laste opp CV-en din og skrive noen ord om din motivasjon. Vi ønsker å representere mangfoldet i den norske befolkningen, og oppfordrer alle kvalifiserte søkere til å søke på stillingen.

I forkant av ansettelse gjennomføres en bakgrunnssjekk for å blant annet verifisere opplysninger som kommer frem av CV og tilgjengelig dokumentasjon. Bakgrunnssjekk gjennomføres av Semac AS etter at kandidat er orientert om og har godkjent det. 

Job title


Application due
07.08.2024

Start date


Workplace
Oslo

Questions regarding the position

Kristian Haaland 
976 83 685
Matilde Slotte 
Produktelder
+47 920 11 380
 
 


Follow us