Cyber Security Engineer

Goodtech er et ledende nordisk teknologikonsern. Vi leverer prosjekter, tjenester og produkter for industri, energi, miljø og infrastruktur som skaper verdi for våre kunder gjennom økt effektivitet og forbedret helse, miljø og sikkerhet. Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca. NOK 800 millioner og har i underkant av 350 medarbeidere i Norge og Sverige.

Goodtech er også en Great Place to Work-sertifisert bedrift og scorer spesielt høyt på fellesskapsdimensjonen i den årlige medarbeiderundersøkelsen. Medarbeidere trives godt sammen og Goodtech jobber hele tiden med å opprettholde et godt arbeidsmiljø.

Vi skaper konkurransefortrinn:

Skal nordisk industri være konkurransedyktig også i fremtiden må den være verdensledende når det gjelder industriell effektivitet og bærekraft.

For å få til dette trenger den deg - og oss.  

Som et børsnotert selskap har vi den store virksomhetens muskler, og den lokale virksomhetens nærhet. Dette gjør oss i stand til å leverer alt fra store og teknisk krevende prosjekter til mindre, lokale og løpende oppdrag.  Vår kjernekompetanse er konsentrert rundt automatisering, industriell IT, elektrifisering og avansert produksjonsteknologi.


Interessert?

For at du raskt skal finne ut om vi er noe for deg, har vi spilt inn en podcast der du kan bli bedre kjent med oss og dine fremtidige kollegaer.

Lytt til podcast om Goodtech her:

https://open.spotify.com/show/7dvw7oUbI4Q83ibeMfRVuU?si=0fcbf4a34a334034

https://bit.ly/om-goodtech

https://bit.ly/goodtech-security


Cyber Security Engineer hos oss

Er du opptatt av industriell sikkerhet? Brenner du for å øke bevisstheten, fokuset og kompetansen innenfor Cyber Security? Vi søker en motivert medarbeider til å være med på å utvikle og standardisere sikkerhetsarbeidet vårt. IT/OT-systemer er avgjørende for mye av vår kritiske infrastruktur, derfor trenger vi flere medarbeidere i Goodtech sitt Cyber Security team. Den rette kandidaten vil jobbe direkte med våre kunder for å hjelpe de med å sikre sine operasjonelle teknologimiljøer mot cybertrusler og sårbarheter, levere sikkerhetspakker og tjenester og også bidra til å øke sikkerheten i våre interne systemer.


Dine arbeidsoppgaver vil bestå av

  • Prosjektleveranser innen Cyber Security
  • Gjennomføring, dokumentering og rapportering av sikkerhetsprosjekter i Goodtech
  • Bistå i salgsfremmende sikkerhetsarbeid, utarbeide og etablere sikkerhetsprodukter og tjenester
  • Utføre risikovurderinger og impakt-analyser, samt redegjøre for tekniske valg og forslag innenfor sikkerhetsprodukt og leveranse
  • Systemoppfølging, lisensoversikt og driftsovervåking av sikkerhetsprodukter og leveranser
  • Bistå med informasjon og/i prosjekter på tvers av våre lokasjoner

Primært arbeid vil basere seg på IEC 62443 og digital sikkerhetslov, NIS1. Kjennskap til regelverk innen sikkerhetskrav NIS2 og ISO 27001 vil være en fordel.


Personlige egenskaper

  • Strukturert, metodisk og gode samarbeidsevner
  • Evne til å jobbe systematisk og selvstendig
  • Stå på vilje og løsningsorientert

Vi tilbyr et spennende, uformelt og svært kreativt arbeidsmiljø med gode muligheter for personlig og faglig utvikling.

Arbeidssted vil være ved en av våre lokasjoner, fortrinnsvis Oslo, Bergen, Porsgrunn eller Tønsberg. Noe reisevirksomhet må påregnes.
 

Lønn og betingelser

Du vil ha konkurransedyktig lønn, samt solide forsikrings- og pensjonsordninger. Alle våre ansatte får også muligheten til å ta del i selskapets aksjespareprogram.


Handlingsrom og utvikling

Goodtech har en solid markedsposisjon og solide ressurser i selskapet. Vi er offensive i markedet og er opptatt av å ha de beste menneskene hos oss. Her er det rom for både kursing og videreutdanning slik at du alltid har ressursene du trenger for å lykkes i jobben.

For oss er det en selvfølge at medarbeidere har ulik bakgrunn, interesser og talenter.

For mer informasjon om stillingen, kontakt:
Håkon Langdal, Prosjektdirektør, tlf (+47) 909 28 490, e-post: haakon.langdal@goodtech.no  eller

Nina Kristoffersen, Avdelingsleder, tlf (+47) 414 53 005, e-post nina.kristoffersen@goodtech.no

Vi ser frem til å motta din søknad!


Søknadsfrist:
31.05.2024

Send søknad

Hjemmeside:
http://www.goodtech.no/

Kontaktperson:
Håkon Langdal