Automasjonsingeniør

Goodtech er et ledende nordisk teknologikonsern. Vi leverer prosjekter, tjenester og produkter for industri, energi, miljø og infrastruktur som skaper verdi for våre kunder gjennom økt effektivitet og forbedret helse, miljø og sikkerhet. Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca. NOK 800 millioner og har i underkant av 350 medarbeidere i Norge og Sverige.

Goodtech er også en Great Place to Work-sertifisert bedrift og scorer spesielt høyt på fellesskapsdimensjonen i den årlige medarbeiderundersøkelsen. Medarbeidere trives godt sammen og Goodtech jobber hele tiden med å opprettholde et godt arbeidsmiljø.

Vi skaper konkurransefortrinn:

Skal nordisk industri være konkurransedyktig også i fremtiden må den være verdensledende når det gjelder industriell effektivitet og bærekraft.

For å få til dette trenger den deg - og oss.  

Som et børsnotert selskap har vi den store virksomhetens muskler, og den lokale virksomhetens nærhet. Dette gjør oss i stand til å leverer alt fra store og teknisk krevende prosjekter til mindre, lokale og løpende oppdrag.  Vår kjernekompetanse er konsentrert rundt automatisering, industriell IT, elektrifisering og avansert produksjonsteknologi.


Er du en ekspert på automatisering av flytende næringsmiddelprosesser - eller ønsker å bli det? 

Flytende Prosessystemer er en enhet i Goodtech, og jobber med spennende prosjekter for å hjelpe næringsmiddelindustrien å få mest mulig ut av råvarene, på en trygg og bærekraftig måte. Dette merker vi stor etterspørsel etter, og du har nå muligheten til å bli med på laget.

Enhet Flytende Prosessystem har en sterk posisjon inn mot næringsmiddelindustrien gjennom sin ekspertise på flytende prosesser innen bl.a  meieri og hydrolyse. Dette er ikke bare kunnskap hos den enkelte medarbeider, men implementert i LTLine, vår automasjonsplattform med biblioteker som inneholder mange års kunnskap og funksjonalitet for prosessanlegg og avansert automatisk vask (CIP) av anleggene. 

Vil du jobbe med å automatisere det som er viktig for å få mat og drikke på bordet, bidra til en konkurransedyktig norsk næringsmiddelindustri og ha muligheten til å jobbe med spennende prosjekter fra A til Å i Norges langstrakte land? Da vil dette være stillingen for deg!

 

Typiske arbeidsoppgaver vil være: 

 • Programmering i ABB sine DCS-systemer Sattline og 800xA 
 • System og nettverkskonfigurasjon 
 • Kommunikasjon/integrasjon mot andre systemer/utstyr 
 • Test og idriftsettelse av anlegg 
 • Bidra i studier, teknisk spesifikasjoner, planlegging og kostnadsvurderinger  
 • Utvikle ny funksjonalitet i våre bibliotek 

 

Hvis du kan ABB 800xA eller kanskje den litt mindre kjente forløperen Sattline og/eller kjenner bransjen er det en god sjanse for at du er den rette for oss. Men fortvil ikke; Hvis du ikke kjenner verken ABB sine DCS-systemer eller bransjen, men er nysgjerrig, lærer fort og vil jobbe med å automatisere morgendagens prosessystemer er du kanskje også den vi ser etter! 

Vi ønsker likevel et par kvalifikasjoner så se til at du sjekker av disse: 

 • Utdanning som bachelor/master innen automasjon/kybernetikk eller tilsvarende teknisk utdannelse med fagbrev 
 • God systemforståelse og erfaring innen programmering 
 • God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk  

 

Goodtech Flytende Prosessystemer er idag lokalisert i Oslo, Trondheim og Klepp/Stavanger. Vi ønsker fortrinnsvis å ansette ved en av diss tre kontorene med nærhet til kollegaer, men hvis du er den rette for stillingen og et annet Goodtechkontor passer deg bedre så skal vi nok finne en løsning. 

Du blir en del av et team med ekspertise på området gjennom mange års erfaring. I Goodtech spiller det sosiale også en stor rolle og det mange sosiale arrangementer på de ulike kontorene gjennom året som f.eks. Goodtech Olympics i Oslo. En gang i året samles vi fra ulike kontorer til den årlige Hemsedal-turen der man i tillegg til å nyte en av Norges beste vinterdestinasjon kan bli kjent med nye og gamle kollegaer på tvers av lokasjoner. Gjennom Goodtech sitt aksjespareprogram vil du dessuten få muligheten til å være medeier i egen bedrift. I tillegg til at vi også tilbyr svært konkurransedyktige forsikringsordninger for våre ansatte.

 

Så hvem er du?  

Kan du krysse av fem eller flere av følgende egenskaper vil vi høre fra deg: 

 • Nysgjerrig 
 • Løsningsorientert 
 • Strukturert 
 • Selvgående 
 • God samarbeidsevne 
 • Gode kommunikasjonsferdigheter 
 • Positiv 
 • Godt humør

 

Til slutt litt generelt om selskapet generelt for de ikke allerede kjenner Goodtech: 

Vi har etablert oss som et ledende teknologiselskap i det grønne skiftet, og er i dag en betydelig leverandør av industriteknologi i Norden. 

Som et børsnotert selskap med ca 350 ansatte, har vi den store virksomhetens muskler, og den lokale virksomhetens nærhet. Dette gjør oss i stand til å levere alt fra store og teknisk krevende prosjekter til mindre, lokale og løpende oppdrag. 

Vår kjernekompetanse er konsentrert rundt automatisering, industriell IT, miljøteknologi og avansert produksjonsteknologi. 

Vi leverer i dag tjenester til blant annet prosess- og næringsmiddelindustrien, energisektoren, robotisering av produksjonsindustri og pakkeanlegg. Stor etterspørsel og en offensiv satsning i markedet gjør at vi stadig utvider til flere sektorer og bransjer. 

  

For mer informasjon om stillingen, kontakt:
Simen Muggerud / Tlf (+47) 938 72 411

Vi ser frem til å motta din søknad.


Søknadsfrist:
31.05.2024

Send søknad

Hjemmeside:
http://www.goodtech.no/

Kontaktperson:
Simen Muggerud