Senior prosjektleder

Goodtech er et ledende nordisk teknologikonsern. Vi leverer prosjekter, tjenester og produkter for industri, energi, miljø og infrastruktur som skaper verdi for våre kunder gjennom økt effektivitet og forbedret helse, miljø og sikkerhet. Goodtech er notert på Oslo Børs, omsetter for ca. NOK 800 millioner og har i underkant av 350 medarbeidere i Norge og Sverige.

Goodtech er også en Great Place to Work-sertifisert bedrift og scorer spesielt høyt på fellesskapsdimensjonen i den årlige medarbeiderundersøkelsen. Medarbeidere trives godt sammen og Goodtech jobber hele tiden med å opprettholde et godt arbeidsmiljø.

Vi skaper konkurransefortrinn:

Skal nordisk industri være konkurransedyktig også i fremtiden må den være verdensledende når det gjelder industriell effektivitet og bærekraft.

For å få til dette trenger den deg - og oss.  

Som et børsnotert selskap har vi den store virksomhetens muskler, og den lokale virksomhetens nærhet. Dette gjør oss i stand til å leverer alt fra store og teknisk krevende prosjekter til mindre, lokale og løpende oppdrag.  Vår kjernekompetanse er konsentrert rundt automatisering, industriell IT, elektrifisering og avansert produksjonsteknologi.


Til å lede store tekniske prosjekter søker vi nå etter en Senior prosjektleder.

Arbeidsted er fortrinnsvis på Goodtechs hovedkontor på Helsfyr i Oslo, men Goodtech har kontorer over hele landet. Lokasjon kan diskuteres.

Interessert?

For at du raskt skal finne ut om vi er noe for deg, har vi spilt inn podcaster der du kan bli bedre kjent med oss og dine fremtidige kollegaer – se vår karriereside: https://www.goodtech.no/karriere/

Vi tror du har flere års erfaring med prosjektledelse av multidisipline prosjekter. Du bør ha teknisk utdanning fra høyskole eller universitet, men relevant arbeidserfaring kan kompensere for manglende utdanning.

For å trives og ikke minst lykkes i denne rollen må du være kommersiell, systematisk og entusiastisk. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne på både norsk og engelsk er viktig. 

 

Handlingsrom og utvikling

Goodtech har en solid markedsposisjon og solide ressurser i selskapet. Vi er offensive i markedet og er opptatt av å ha de beste menneskene hos oss. Her er det rom for både kursing og videreutvikling slik at du alltid har den kompetansen du trenger for å lykkes i jobben.

For oss er det en selvfølge at medarbeidere har ulik bakgrunn, interesser og talenter.

 

Lønn og betingelser

Du vil få konkurransedyktig lønn, samt solide forsikrings- og pensjonsordninger, inkludert AFP. Alle våre ansatte får også muligheten til å ta del i selskapets bonus- og aksjespareprogram.

 

Om arbeidsgiveren

Goodtech er et ledende nordisk teknologikonsern, er notert på Oslo Børs, og omsetter for ca. 800 millioner kroner og har ca. 350 medarbeidere i Norge og Sverige. Firmaet er spesialister på robotisering, automatisering og digitalisering. Vi endrer våre kunders virksomheter, effektiviserer produksjonen, øker deres lønnsomhet, og gjør kundene mer bærekraftige.

En god arbeidsplass tiltrekker seg de beste folkene, sikrer at man blir lenge i bedriften og øker kvaliteten på leveranser. Goodtech regner et godt arbeidsmiljø som avgjørende for gode prestasjoner og det har vi bevist gjennom å bli en Great Place To Work sertifisert bedrift.

 

 

For mer informasjon om stillingene, kontakt:

August Nissen, Regional Director Oslo, tlf (+47) 996 39 746

Vi ser frem til å motta din søknad!


Søknadsfrist:
15.08.2024

Send søknad

Hjemmeside:
http://www.goodtech.no/

Kontaktperson:
August Nissen