Advanced Quality Engineer

Med udgangspunkt i den grønne omstilling og udviklingen i vindsektoren er vi virkelig på en spændende og udfordrende rejse. Nu kan du komme med på denne rejse, da vi søger en Advanced Quality Engineer til at gøre vores Supplier Quality Team endnu stærkere.

Om stillingen

Som en del af Supplier Quality teamet og med reference til vores Supplier Quality Manager, bliver du bindeleddet mellem vores kunder og leverandører, for at sikre, at vores produkter lever op til Polytechs høje standarder.
Du vil have ansvaret for facilitering af projekter, samt at udvikle, implementere og vedligeholde kvalitetssikringsprocesser, indenfor vores fiberoptiske- og elektroniske forretningsområder.

Vigtigste arbejdsopgaver og ansvarsområder

 • Håndtere kvalitetsmæssige produkt- og kundekrav på tværs af supply chain fra kunde til leverandør, herunder 8D, PPAP, spec. opfyldelse samt forbedrings planer.
 • Sikre at implementering af nye produkter hos leverandørerne sker i overensstemmelse Polytechs projektmodel
 • Sikre at ændringer af eksisterende produkter styres iht. PPAP processen.
 • Igangsætte og udarbejde diverse analyser og forbedrings tiltag med hjælp fra blandt andet værktøjskassen i APQP4Wind.

Dine kvalifikationer og færdigheder

 •  Relevant erfaring og uddannelse indenfor ingeniørarbejde og maskinteknik. Det er en fordel hvis du har erfaring fra en produktionsvirksomhed.
 • Solidt kendskab og erfaring med APQP/PPAP, FMEA, 8D afvigelseshåndtering
 • Gode analytiske færdigheder og erfaring med kvalitetsværktøjer og -processer.
 • Har gode kommunikationsevner på engelsk og gerne dansk, i både skrift og tale. 

Personlige kvalifikationer

 • For at få succes i stillingen, er det vigtigt at du har gode analytiske færdigheder, hvor du med en struktureret- og metodisk tilgang, dykker ned i detaljerne, for at finde løsninger.
 • Du løser dine arbejdsopgaver med stor selvstændighed og formår at prioritere dine opgaver, ligesom du sikrer at deadlines overholdes.
 • Du har gode samarbejds- og kommunikationsevner og forstår vigtigheden af at bygge gode relationer til både interne- og eksterne stakeholders.
 • Du yder stor service og går langt for at sikre tilfredse kunder.
   

Søg stillingen

Polytech tilbyder denne stilling i en dynamisk virksomhed, der sammen med de store aktører i vindindustrien arbejder for at fremme den grønne omstilling. Vi kan tilbyde dig en hverdag med godt samarbejde og opbakning fra fantastiske kolleger samt gode muligheder for personlig og faglig udvikling.

Dit arbejdssted bliver i Bramming

Hvis du vil høre nærmere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Supplier Quality Manager på jmt@polytech.com eller +45 51 88 67 33

For at søge stillingen bedes du sende din ansøgning via vores ansøgningsportal. Vi modtager ansøgninger på engelsk og dansk. Bemærk venligst, at ansøgninger ikke kan modtages på e-mail af hensyn til GDPR-reglerne.

Vi behandler indkomne ansøgninger løbende og fjerner jobopslag igen, så snart den rette ansøger til jobbet er fundet.

Polytech vægter ligestilling højt og vil gerne have medarbejdere med mange forskellige baggrunde. Derfor opfordrer vi alle, som har de rigtige kvalifikationer, til at søge vores ledige stillinger.

Om Polytech

Hos Polytech forbedrer vi ydelsen og levetiden på vindmøller. Vi blev grundlagt i 1994 og er i dag førende i udviklingen af holistiske løsninger til vindmøllefabrikker, mølleejere og projektudviklere i vindindustrien. Vores specialer er lynbeskyttelse, forkantsbeskyttelse, monitorering og optimering af vinger, transportløsninger, subsea samt strukturelle og ydelsesforbedrende komponenter.

Application due


Workplace
Bramming

Questions regarding the position

 
 
 
 


Follow us