Sverige
Spontanansökan kontor
För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, har roligt och känner stolthet över att jobba på IV Produkt. Vi är ett privatägt företag som arbetar långsiktigt och strävar efter att skapa ett bra arbetsklimat där varje individ får möjlighet att växa. Vill du vara med och utveckla IV Produkt?

Vi letar alltid efter engagerade medarbetare med den bästa kompetensen och är nyfikna på dig och dina kunskaper och erfarenheter. Vårt huvudkontor ligger i Växjö och här trivs många yrkesroller under samma tak. Här finns medarbetare inom bland annat marknad och försäljning, ekonomi/administration, teknisk utveckling, produktionsutveckling samt export. Utöver detta har vi säljkontor på flera orter i Sverige.

Vi söker dig som lockas av möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss. Finns det för tillfället inte någon specifik tjänst inom det området du söker är du välkommen att skicka in en spontanansökan.

Hoppas att du hör av dig!


Sedan 1969 har vi jobbat för en hållbar framtid. Vi utvecklar och tillverkar luftbehandlingsaggregat som sparar energi och skapar bra inomhusklimat för tusentals skolor, arbetsplatser, sjukhus, bostäder och andra byggnader runt om i Europa. Med huvudkontor, produktion och ägare i Växjö präglas verksamheten av långsiktiga visioner och korta beslutsvägar. Vår långa erfarenhet har gett oss ovärderliga insikter som i kombination med innovativt tänkande och beprövade metoder driver utvecklingen framåt. Hos oss möts du av engagerade medarbetare som gärna delar sin kunskap med dig. Vi fortsätter att växa och har stora planer för framtiden!

Antal medarbetare 2023: 450
Omsättning 2023: 1,8 miljarder SEK

About the position

Start date


Work hours
Enligt överenskommelse

Position category
Enligt överenskommelse

Position category


Workplace
Sverige

Contact

Emma Wernesjö 
HR-partner
+46 (0) 470-758966
+46 (0) 72- 226 64 66