Sverige
Sommarjobb
Är du intresserad av att jobba hos oss under sommaren? Vi har främst jobb inom produktion men även en del kontorsarbete.

För sommarjobb i vår verkstad söker vi dig som har tidigare erfarenhet inom produktion alt. att du studerar något inom produktionsteknik och vill komplettera dina studier med praktisk erfarenhet. 

I vår produktion finns arbete inom bland annat: 

  • Montering
  • Logistik
  • El

Ur säkerhetssynpunkt ser vi gärna att du har fyllt 18 år om du söker jobb inom produktion.

När det gäller kontorsuppgifter så kan arbetsuppgifterna variera från år till år och beroende på vilka ansökningar vi får in, till exempel enklare arbetsuppgifter inom ekonomi/administration och administrativa uppgifter på våra teknik- och produktionsavdelningar.

Vi erbjuder i huvudsak följande två perioder för sommarjobb: 

  • 10/6–12/7
  • 5/8–16/8

Som person är du engagerad, ivrig att lära dig, har en teknisk förståelse och trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Det är en fördel om du är flexibel och kan tänka dig att testa på flera olika saker under perioden. Du är välkommen att söka oavsett om du kan jobba bara ena perioden eller bägge. Ange i din ansökan vilken/vilka perioder du söker till. 

Vi tar emot ansökningar fram till 31 mars. 

Vår målsättning är att lämna besked senast 30 april. 

Varmt välkommen med din ansökan!


Sedan 1969 har vi jobbat för en hållbar framtid. Vi utvecklar och tillverkar luftbehandlingsaggregat som sparar energi och skapar bra inomhusklimat för tusentals skolor, arbetsplatser, sjukhus, bostäder och andra byggnader runt om i Europa. Med huvudkontor, produktion och ägare i Växjö präglas verksamheten av långsiktiga visioner och korta beslutsvägar. Vår långa erfarenhet har gett oss ovärderliga insikter som i kombination med innovativt tänkande och beprövade metoder driver utvecklingen framåt. Hos oss möts du av engagerade medarbetare som gärna delar sin kunskap med dig. Vi fortsätter att växa och har stora planer för framtiden!

Antal medarbetare 2023: 450
Omsättning 2023: 1,8 miljarder SEK

About the position

Start date


Work hours
Enligt överenskommelse

Position category
Enligt överenskommelse

Position category


Workplace
Växjö

Contact

Emma Wernesjö 
HR-partner
+46 (0) 470-758966
+46 (0) 72- 226 64 66