Sverige
Konstruktör -värmepump och kylaggregat
Är du en serviceinriktad person med ett brinnande intresse för teknik och energi? Då kan vi ha tjänsten för dig.

Vi expanderar och söker dig som lockas av möjligheten att växa och utvecklas tillsammans med oss.

IV Produkt utvecklar, tillverkar och säljer miljö- och energieffektiva luftbehandlingsaggregat med integrerade kylmaskiner och värmepumpar. Med huvudkontor och produktion i Växjö sysselsätter vi i dagsläget ca 450 personer och omsätter 1800 Mkr. Idag har vi flera säljkontor i Sverige samt exportförsäljning genom flertalet dotterbolag och partners.

Behovet i Europa av nya energieffektiva kylmaskiner och värmepumpar integrerade i luftbehandlingsaggregat är stort och växer starkt. Energieffektivisering av byggnader med värmepumpar är viktigt för att minska deras energianvändning och på så sätt bidra till att nå klimatmålen.

Vi erbjuder ett varierande arbete inom konstruktion, produktutveckling och testning. Nya produkter konstrueras och testas kontinuerligt i vårt nybyggda labb för att säkerställa kvalité och prestanda.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som vill konstruera värmepumpar och kylaggregat och dess rörsystem. Du arbetar även kontinuerligt med produktvård i nära samarbete med vår produktion och deltar i olika produktutvecklingsprojekt. Självständigt utförda arbetsuppgifter varvas med arbete i team med bra driv. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en för tjänsten relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som konstruktör. Du har erfarenhet av 3D-Cadmodellering och Inventor eller liknande program. Vi ser att du kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i tal och skrift. Du är engagerad och driven i din roll. Dessutom är du en person som har lätt för att samarbeta.  

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ditt engagemang.

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs, har roligt och känner stolthet över att jobba på IV Produkt. Som privatägt bolag arbetar vi långsiktigt och strävar efter att skapa ett bra arbetsklimat där varje individ får möjlighet att växa.

Vi expanderar stort i Sverige och utomlands, vilket gör det möjligt att växa med oss.

Sök tjänsten redan idag då urval och intervjuer sker löpande!

Kontakta oss gärna för ett förutsättningslöst samtal eller om du har fler frågor om tjänsten.

Jan Magnusson, Produktchef Kyla- och Värmepump, 0470-75 88 37

Fredrik Wolff, Teknisk chef, 0470-75 88 36

 


Sedan 1969 har vi jobbat för en hållbar framtid. Vi utvecklar och tillverkar luftbehandlingsaggregat som sparar energi och skapar bra inomhusklimat för tusentals skolor, arbetsplatser, sjukhus, bostäder och andra byggnader runt om i Europa. Med huvudkontor, produktion och ägare i Växjö präglas verksamheten av långsiktiga visioner och korta beslutsvägar. Vår långa erfarenhet har gett oss ovärderliga insikter som i kombination med innovativt tänkande och beprövade metoder driver utvecklingen framåt. Hos oss möts du av engagerade medarbetare som gärna delar sin kunskap med dig. Vi fortsätter att växa och har stora planer för framtiden!

Antal medarbetare 2023: 450
Omsättning 2023: 1,8 miljarder SEK

About the position

Start date


Work hours
Dagtid

Position category
100%

Position category


Workplace
Växjö

Contact

Fredrik Wolff 
Teknisk chef
+46 (0) 470-75 88 36
+46 (0) 70-695 88 17
Jan Magnusson 
Avdelningschef Kyla
+46 (0) 470–75 88 37
+46 (0) 70–572 88 37