Sikring
Bygningskonstruktør praktikant til Sikring

DBI søger bygningskonstruktørpraktikant til efterårssemesteret 2024

Trives du i en afvekslende hverdag i en travl afdeling? Er du interesseret i sikkerhed, byggematerialer, konstruktive løsninger og den grønne omstilling? Er du selvstændig og har lyst til en tværfaglig stilling i et spændende projekt, hvor du får mulighed for at forme fremtidige fysiske sikkerhedsløsninger – så kan det være dig vi søger som praktikant hos DBI!

Som praktikant hos DBI vil du blive en del af en virksomhed i vækst og få muligheden for at arbejde med aktuelle problemstillinger og udfordringer. Du vil blive en del af et varieret team, med stor tværfaglighed og engagerede og specialiserede folk i alle afdelinger. Du vil få muligheden for at arbejde på tværs af afdelinger og dygtiggøre dig indenfor de felter, hvor dine egne interesser findes.

Sikringsafdelingen hos DBI består af en bred vifte af folk, som næsten alle har forskellig personlige og uddannelsesmæssige baggrunde, men alle med en stor passion for sikkerhed til fælles. Sikkerhed hos DBI er et bredt begreb og omhandler alt fra f.eks. beredskabsplaner, baggrundsundersøgelser, krisehåndtering og fysisk sikring.

Praktikken

Som bygningskonstruktørpraktikant vil omdrejningspunktet for praktikken være den fysiske sikring, og især højsikring. Opgaver vil bestå i at undersøge, teste og udvikle nye løsninger på konstruktioner med, fokus på blandt andet bæredygtighed og BIM.  Du vil få mulighed for at teste nye materialer med fokus på deres sikringsmæssige egenskaber. I samarbejde med afdelingens konstruktørstuderende og in-house såvel som eksterne eksperter får du et fantastisk netværk og en gylden mulighed for at skabe en egen niche med spændende fremtidsudsigter. Her får du mulighed for at lege med din teoretiske viden og skabe ny vigtig viden, som vil blive tilgængeligt for interesserede virksomheder.

Arbejdsopgaverne vil være varierende og du vil selv få stor mulighed for at påvirke retningen af dit praktikophold og ovenstående beskrivelse er derfor ikke nødvendigvis præcis sådan det ender – dine ønsker til praktikken vil blive vægtet højt.

Praktikken vil hovedsageligt foregå på DBI’s hovedkontor i Hvidovre og vil være en fuldtidsstilling. Du vil få en mentor, som kan guide dig, støtte dig og pege dig i den rigtige retning.

Om dig

  • Du læser til bygningskonstruktør
  • Du er nysgerrig og selvstændig
  • Du brænder for dit fag og for at fortsætte med at udvikle dig
  • Du kan formulere dig på dansk og gerne engelsk
  • Du kan have en håndværksmæssig- eller teoretisk baggrund – det vigtigste er at du er interesseret i at skabe ny viden
  • Har erfaring i Revit og/eller AutoCAD
  • Har en kreativ tilgang til konstruktioner, som ikke er præget af ”sådan har vi altid gjort”-løsninger
  • Ser værdien i det store tværfaglige fællesskab og ikke er bange for at spørge eksperter til råds

 

Har du spørgsmål til praktikken er du velkommen til at kontakte Karin Castro på mail kcm@brandogsikring.dk eller telefon 50807832.

Du søger stillingen via knappen til højre ’SØG STILLINGEN’. Vi modtager kun ansøgninger via rekrutteringssystemet.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Application due


Start date


Work hours
36,5 timer om ugen

Position category


Position category
Sikringsrådgiver

Workplace
Hvidovre

Homepage


Contact

Karin Castro 
 
 
 


Follow us