Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Psykiatriområdet er et af Region Syddanmarks fire hovedområder: sundhed, psykiatri, socialområdet og regional udvikling. Psykiatrien i Region Syddanmark yder det regionale behandlingstilbud til patienter med psykiatriske lidelser og har afdelinger og lokalpsykiatri fordelt i hele regionen. Området tæller cirka 3.000 medarbejdere, og budgettet er cirka 1.55 mia. kr. Hvert år udskrives 9.300 patienter fra psykiatrien, og der gennemføres omkring 236.000 ambulante besøg. Cirka 30.000 syddanskere er i kontakt med psykiatrien i Region Syddanmark hvert år.
Kommunikationskonsulent til syddansk psykiatri (midlertidig stilling)

Er du en skarp og kreativ fortæller med strategisk tæft? Så er du måske vores nye kollega.

Psykiatrien i Region Syddanmark søger en kommunikationskonsulent med solide journalistiske kompetencer og overblik. Du skal have øje for historier, cases og vinkler, og du skal vide, hvordan du får fortællingen om syddansk psykiatri ud i verden.

Du kommer til at arbejde sammen med en flok kommunikationskonsulenter (inkl. en journalistpraktikant), der i hverdagen spænder over pressesamarbejde, intern kommunikation inkl. lederkommunikation, web, so-me og patientkommunikation.

Vi arbejder ofte med afsæt i tovholderskaber, hvor hver konsulent har ansvar for specifikke områder og sikrer kommunikation til tiden på de rette interne og eksterne platforme. Vores fokus er at arbejde proaktivt med et strategisk afsæt. Hver uge har vi redaktionsmøder, hvor vi ideudvikler, planlægger og sikrer det rigtige flow på tværs af vores medier, og der vil i høj grad være brug for dine bidrag i den sammenhæng.

I tæt samarbejde med (især) tovholderen for ekstern kommunikation skal du være med til at styrke indsatsen i hverdagen med veltilrettelagt og målrettet kommunikation i form af fx debatindlæg, artikler og so-me-indslag.

 

Du

 • Har en god faglig ballast.
 • Skriver levende, kort og klart.
 • Arbejder med afsæt i målgrupper og medier.
 • Kan samarbejde.
 • Er en god kollega.
 • Trives – også, når vi har travlt.
 • Kan begå dig i en politisk ledet organisation.

 

Vi tilbyder

 • Plads i et team af dygtige kommunikationsmennesker.
 • Kollegialt fællesskab, gensidig inspiration og faglig sparring.
 • Masser af udfordring og gode opgaver.
 • Mulighed for at vise, hvad du kan på alle kommunikationsplatforme.

 

Om os

Kommunikationsteamet er en del af Administrationens ledelsessekretariat. Vi holder til i Teglgårdsparken 26 i Middelfart sammen med sygehusledelsen og resten af sygehusets administration. Sygehuset har afdelinger og funktioner fordelt over hele Region Syddanmark.

 

Det praktiske

Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af 2017 og fastsat til 25 timer om ugen.

Der er ansøgningsfrist 26. januar 2017. Vi regner med at holde samtaler 30. januar.

Tiltrædelse snarest muligt.

Vil du vide mere, kan du kontakte kommunikationskonsulent Katrine Romme på kr@rsyd.dk, tlf. 9944 4876 eller administrations- og kommunikationschef Anita Lykke på Anita.Lykke@rsyd.dk/tlf. 9944 4871.

Du kan finde mere information om psykiatrisygehuset her http://www.psykiatrienisyddanmark.dk/wm277857

.


FAKTA
Jobnummer
199118 
Stillingsbetegnelse
Kommunikationsmedarbejder
Arbejdstid
25 timer pr. uge 
Arbejdssted
Middelfart 
Ansøgningsfrist
26-01-2017 

REGION SYDDANMARK SOM ARBEJDSPLADS

VIL DU VIDE MERE OM DIN KOMMENDE ARBEJDSPLADS?

SKRIV DEN GODE ANSØGNING
Her får du nogle tips som kan hjælpe dig med ansøgningen
Læs mere her

SE FLERE STILLINGER PÅ:

Questions regarding the position
 
 
 
 

Apply for position
Application deadline:
 26-01-2017