Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Sygehus Lillebælt har en ambition om at være Patienternes Sygehus, og hos os kommer patienterne altid i første række. Sygehuset består af tre højt specialiserede enheder, hvor Kolding er Patienternes Akutsygehus, Rygcenter Syddanmark i Middelfart er Patienternes Rygsygehus, og Vejle er Patienternes Kræft- og Specialistsygehus. Sygehus Lillebælt har cirka 60.000 indlæggelser og 522.000 ambulante besøg om året.

I alt er vi små 5.000 specialister, der på hvert vores område understøtter sygehusets drift, hvad enten det er med lægefaglig ekspertise i verdensklasse, forskning, sygepleje eller rene gulve.
Turnuskiropraktor
Nye faglige udfordringer som turnus kiropraktor ved Rygmedicin, Rygcenter Syddanmark? 
 
Er du vores nye kollega?
Rygmedicin, Rygcenter Syddanmark, Sygehus Lillebælt søger 4 engagerede og dygtige kollegaer op til 15 timer pr. uge fra den 1. januar 2018 eller snarest derefter, som er klar til nye udfordringer i et spændende tværfagligt miljø. Der er mulighed for ansættelse både på Middelfart Sygehus og Sønderborg Sygehus. 
 
Rygcenter Syddanmark har regionsfunktion på rygområdet, og alle patienter, der henvises til sekundærsektoren, visiteres til afdelingen. Henvisninger modtages fra praktiserende kiropraktorer, læger, speciallæger og andre sygehusafdelinger, og afdelingens primære opgave er udredning og specialiseret behandling af denne selekterede patientgruppe. Afdelingen modtager patienter med både biomekaniske, medicinske og kirurgiske problemstillinger, og der er således rig mulighed for at komme ud i hjørnerne af diagnosefeltet og gøre fuldt brug af dine kliniske fagkompetencer. 
 
Der er også gode muligheder for at bringe dine samarbejdsevner i spil i den tværfaglige udredning af patienterne. Foruden kiropraktorer tæller personalet sygeplejersker, fysioterapeuter og speciallæger fra både reumatologi, arbejdsmedicin og almen medicin m.fl. - det daglige arbejde er præget af tæt, hyppig og fagligt stimulerende kontakt med andre fagpersoner. Udover den interne tværfaglighed samarbejdes også med andre afdelinger, ikke mindst Rygkirurgi og Radiologisk Afdeling, som har til huse i samme bygning. 
 
Udover den kliniske drift har afdelingen en aktiv forskningsenhed og er det primære, prægraduate kliniske uddannelsessted for kiropraktorstuderende ved Syddansk Universitet. De daglige opgaver for afdelingens kiropraktorer er mangeartede og udfordrende, og der er rige muligheder for faglig og personlig udvikling. 
 
Yderligere oplysninger: Du er meget velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig kiropraktor Søren O'Neill på tlf.nr. 4043 2004 eller på mailadressen: Soeren.ONeill@rsyd.dk for yderligere oplysninger.  
 
Funktionsbeskrivelse: Kiropraktor 
 
Ansøgningsfrist d. 5. december 2017.
 
Ansættelsessamtaler forventes afholdt d. 15. december 2017.
FAKTA
Jobnummer
201335 
Stillingsbetegnelse
Kiropraktor
Arbejdstid
15 
Arbejdssted
Middelfart 
Ansøgningsfrist
05-12-2017 

REGION SYDDANMARK SOM ARBEJDSPLADS

VIL DU VIDE MERE OM DIN KOMMENDE ARBEJDSPLADS?

SKRIV DEN GODE ANSØGNING
Her får du nogle tips som kan hjælpe dig med ansøgningen
Læs mere her

SE FLERE STILLINGER PÅ:

Questions regarding the position
 
 
 
 

Apply for position
Application deadline:
 05-12-2017