Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Sygehus Sønderjylland har ca. 3000 medarbejdere i Sønderborg, Aabenraa og Tønder. Vores vision er at levere kvalitet døgnet rundt. For os handler kvalitet om at gøre det, der giver værdi for patienten. Sygehus Sønderjylland er akkrediteret efter Den Danske Kvalitetsmodel.
Sygeplejersker til Intensiv, Sygehus Sønderjylland, Sønderborg
Slå til før din kollega gør det …
  
Drømmer du om personlig og faglig udvikling, og har du lyst og evner til at tage en videreuddannelse i Intensiv Sygepleje, ja så har du chancen for at blive vores nye kollega .

Til fastansættelse 1. december 2017 søger vi sygeplejersker på fuld tid eller deltid, der har lyst til at varetage pleje og behandling til kritisk syge intensive patienter ud fra høje professionelle standarder.    
Fra 1. februar eller fra 1. august 2018 indtræder du i en kontraktstilling, hvor du tager specialuddannelsen, som er en 2 årig videreuddannelse.   
 
Om Intensiv:  

Intensiv er et højteknologisk afsnit, hvor vi modtager voksne ABCDE ustabile patienter med behov for observation, behandling og intensiv pleje. Afsnittet består af 8 intensive behandlingspladser samt 10 opvågningspladser. 
Vi modtager patienter fra medicinske-, neurologiske-, øre/næse/hals- og ortopædkirurgiske specialer.  
Vi har fokus på, at patient og pårørende oplever et positivt miljø, hvor vi lægger vægt på at medinddrage de pårørende som en ressource for patienten. Vi arbejder både med den akutte sygepleje såvel som den rehabiliterende sygepleje i tæt samarbejde med vores mono- og tværfaglige samarbejdspartnere.   
 
Afsnittet er uddannelsessted for sygeplejestuderende i forskellige semestre, intensivkursister på forskellige niveauer samt yngre læger.
Vi arbejder aktivt med at have fokus på det optimale læringsmiljø. Vi arbejder med tavlemøder, som ser på faglige forbedringer.  Vi har ugentlige onsdagsundervisning og afholder faglige temaeftermiddage. Som noget nyt afholder vi 5 faglige minutter, hvor vi på skift kommer til orde.  
 
Vi går aktuelt ind i en ombygningsfase, hvor vi om 10 måneder har et spritnyt og totalrenoveret intensivt afsnit.  
 
Om specialuddannelsen: 
Specialuddannelsen er et samlet forløb over 2 år. Uddannelsen er forankret i en bekendtgørelse og et cirkulære. Den tilrettelægges med veksling mellem teoretisk og klinisk uddannelse og giver 60 ECTS-points. I klinisk praksis afholdes en systematisk, superviseret og vejledt klinisk uddannelse og endvidere teoretisk undervisning tilrettelagt af en klinisk sygeplejelærer og et vejlederteam.  
 
Det første halve år er en introduktionsperiode og selve specialuddannelsen varer 1½ år.  
Den formaliserede uddannelse er opdelt i en 1. og 2. del.  I uddannelsesperioderne arbejdes der efter forskellige læringsmål. 
 
1. del har en varighed på 6 måneder. Er en kombineret teoretisk og klinisk uddannelse. Teoridelen indeholder ca. 200 timers teoriundervisning og afsluttes med en teoretisk prøve. Undervisningen foregår i Fredericia.  
 
2.del har en varighed på 12 måneder. Er en kombineret teoretisk og klinisk uddannelse. I perioden er der 12 ugers ekstern klinisk uddannelse: En 6 ugers sekundær praktik på et Intensivt Afsnit på et andet sygehus og en 6 ugers praktik på Opvågningen, tilhørende afsnittet. 
 
Uddannelsen afsluttes med udarbejdelsen af et sygeplejeprojekt relateret til den specifikke intensivsygepleje. Opgaven vurderes af ekstern censor.   
 
For yderligere information se: 
 
Vi ønsker, at du:  
 • Har dansk autorisation.  
 • Har mindst 2 års klinisk fuldtidserfaring som sygeplejerske eller tidsmæssigt tilsvarende, heraf skal de 1½ år være fra somatiske sygehusafsnit (et krav for at starte specialuddannelsen). 
 • Har gode kommunikations- og samarbejdsfærdigheder.  
 • Trives i et lærende og udviklende miljø. 
 • Bidrager til at udvikle et lærende miljø.    
 • Er menneskelig robust og gearet til en hverdag præget af uforudsigelighed. 
 • Er i stand til at bevare overblikket i travle situationer. 
 • Har gode IT kompetencer.  
 • Har evner til at arbejde i et højteknologisk miljø. 
 • Har gode samarbejdsevner, udviser fleksibilitet og kan indgå i en åben dialog.  
 
Vi tilbyder dig: 
 • Enestående mulighed for et spændende og struktureret uddannelsesforløb.  
 • Individuel introduktion og oplæring i introperioden og gennem den formaliserede uddannelse. 
 • Klinisk bedside undervisning med afsæt i dine forudsætninger og læringsbehov. Kompetencekort benyttes som et metodisk læringsredskab. 
 • At du kobles på et engageret vejlederteam og en sygeplejelærer, der strukturerer dit forløb.  
 • Struktureret teoretisk undervisning uden for klinisk praksis.
 • Et godt arbejdsmiljø præget af trivsel, humor og engagement. 
 • Gode udviklingsmuligheder, såvel faglige som personlige. 
 • Et afvekslende og udfordrende job med bredd½e og dybde i de sygeplejefaglige kerneopgaver.
 • Mulighed for 12 timers vagter i weekenden og indflydelse på vagtplan via MinTid. 
 
Vil du vide mere eller ønsker du at besøge os og følges med en intensivsygeplejerske i en vagt eller nogle timer, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Anja Jeanette Hansen, tlf. 24775464 eller klinisk sygeplejelærer Susanne Hadberg Nielsen, tlf. 79974404.
 
Åbent hus:
Der afholdes åbent hus arrangement den 12. oktober 2017 kl. 14.00 - 16.00, hvor du kan høre om uddannelsen. Det finder sted i anæstesikonferencen på intensiv, som ligger ved anæstesi kontorerne.
 
Har du fået blod på tanden, så send din ansøgning senest 22. oktober 2017. 
 
Der afvikles ansættelsessamtaler 27. oktober 2017. 
 
Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, herunder DSR. 
 
Ansøgning, dokumentation af tidligere ansættelsesforløb, kopi af autorisation, referenceperson samt dokumentation for relevant uddannelse fremsendes elektronisk sammen med din ansøgning.  
 
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og glæder os til at kunne tilbyde dig et spændende og afvekslende uddannelsesforløb. 
FAKTA
Jobnummer
201507 
Stillingsbetegnelse
Sygeplejerske
Arbejdstid
fuldtid eller deltid 
Arbejdssted
Sønderborg 
Ansøgningsfrist
22-10-2017 

REGION SYDDANMARK SOM ARBEJDSPLADS

VIL DU VIDE MERE OM DIN KOMMENDE ARBEJDSPLADS?

SKRIV DEN GODE ANSØGNING
Her får du nogle tips som kan hjælpe dig med ansøgningen
Læs mere her

SE FLERE STILLINGER PÅ:

Questions regarding the position
 
 
 
 

Apply for position
Application deadline:
 22-10-2017