Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Sygehus Lillebælt har en ambition om at være Patienternes Sygehus, og hos os kommer patienterne altid i første række. Sygehuset består af tre højt specialiserede enheder, hvor Kolding er Patienternes Akutsygehus, Rygcenter Syddanmark i Middelfart er Patienternes Rygsygehus, og Vejle er Patienternes Kræft- og Specialistsygehus. Sygehus Lillebælt har cirka 60.000 indlæggelser og 522.000 ambulante besøg om året.

I alt er vi små 5.000 specialister, der på hvert vores område understøtter sygehusets drift, hvad enten det er med lægefaglig ekspertise i verdensklasse, forskning, sygepleje eller rene gulve.
Projektsygeplejerske i Urinvejskirurgisk Forskningsenhed, Vejle Sygehus - en del af Sygehus Lillebælt
 
Kan du tænke dig at arbejde i en spændende forskningsenhed med muligheder for udvikling, godt tværfagligt samarbejde og stor selvstændighed? Så er jobbet som projektsygeplejerske i Urinvejskirurgisk Forskningsenhed lige noget for dig.
 
Vi søger pr. 1. november 2017, eller snarest muligt, en vikar til jobbet som projektsygeplejerske med en ugentlig arbejdstid på 16 timer fordelt på onsdage og torsdage. Stillingen er tidsbegrænset til 1 år.
Jobbet kan fint kombineres med evt. studie eller andet projektarbejde.
 
Urinvejskirurgisk Forskningsenhed hører organisatorisk under Institut for Regional Sundhedsforskning, Syddansk Universitet (IRS/SDU) og Urinvejskirurgisk Afdeling. I forskningsenheden arbejder vi med forskning i det urologiske speciale, blandt andet med fokus på: Nyresten, prostatacancer og uroradiologi. Forskningsenheden ledes af professor, overlæge, PhD, MD Palle J. S. Osther.
 
Dit daglige arbejde vil foregå i tæt samarbejde med Forskningsenhedens personalestab, som består af læger, PhD-studerende, forskningssekretær, projektsygeplejerske samt andre tværfaglige samarbejdspartnere både internt og eksternt.
 
Din overordnede opgave som projektsygeplejerske bliver at strukturere kliniske lægemiddelforsøg og sikre kvalitetskravene til disse. Lægemiddelforsøgene omfatter medicinalindustri- og investigatorinitierede forsøg i alle faser af den kliniske udvikling.
 
Dine arbejdsopgaver vil blive at:
  • sikre at forsøgene afvikles iht. protokoller, gældende lovgivning og GCP
  • føre Case Report Form (CRF)
  • informere patienter om forsøg
  • organisere patientbesøg i henhold til protokollerne
  • varetage løbende kontakt med patienterne
  • administrere forsøgsmedicin
  • deltage ved sponsor- og monitorbesøg
  • undervise og vejlede personale internt som eksternt
  • evt. deltage i møder og konferencer

I arbejdet som projektsygeplejerske er der meget administrativt arbejde i forskellige it-databaser/tablets og mobildevices. Det er vigtigt, at du har god ordenssans og har evner og overblik til at kunne organisere - herunder prioritere og koordinere arbejdsopgaver.

Desuden forventer vi, at du kan handle professionelt, kan arbejde ansvarsbevidst og selvstændigt, har gode samarbejdsevner samt at du har gode pædagogiske kompetencer.
Alle arbejdsgange foregår på engelsk, hvorfor vi søger en med gode engelskkundskaber både skriftligt og mundtligt.
 
Der vil selvfølgelig være oplæring, men vi forventer, at du hurtigt står på egne ben. Derfor er det vigtigt, at du er selvstændig og modig samt besidder evnen til at søge oplysninger/tage en dialog med f.eks. monitor i studierne. Desuden skal du kunne holde mange bolde i luften/mange opgaver på en gang.
 
Yderligere informationer
Du er velkommen til at kontakte oversygeplejerske Lotte Kvist Duve, tlf. 7940 9494 eller via mail Lotte.Kvist.Duve@rsyd.dk. Du er også velkommen til at besøge afdelingen.
 
Løn- og ansættelsesforhold
I henhold til gældende overenskomst.
 
Ansøgning sendes til
Ansøgning med relevante bilag og CV bedes venligst sendt via det angivne link.
 
Ansøgningsfrist den 22. oktober 2017.
 
Ansættelsessamtaler planlægges til uge 43.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
FAKTA
Jobnummer
201549 
Stillingsbetegnelse
Vikariat
Arbejdstid
onsdag og torsdag 
Arbejdssted
 
Ansøgningsfrist
22-10-2017 

REGION SYDDANMARK SOM ARBEJDSPLADS

VIL DU VIDE MERE OM DIN KOMMENDE ARBEJDSPLADS?

SKRIV DEN GODE ANSØGNING
Her får du nogle tips som kan hjælpe dig med ansøgningen
Læs mere her

SE FLERE STILLINGER PÅ:

Questions regarding the position
 
 
 
 

Apply for position
Application deadline:
 22-10-2017