Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Sydvestjysk Sygehus er en attraktiv arbejdsplads med engagerede og fagligt dygtige medarbejdere. Ledelsen sætter udvikling højt på dagsordenen og arbejder hele tiden for gennem dialog, anerkendelse og uddannelse af medarbejdere at sikre borgerne den bedst mulige oplevelse i mødet med sygehuset.
Social- og Sundhedsassistentelever til Sydvestjysk Sygehus - En uddannelse i livskvalitet
Til foråret 2018 søger Sydvestjysk Sygehus engagerede og dygtige social- og sundhedsassistentelever. Du vil blive ansat ved Region Syddanmark i en elevstilling på 37 timer pr. uge.  
  
Uddannelsen og arbejdsområde: 
Uddannelse til Social- og Sundhedsassistent veksler mellem teori og praktik. Teoriperioderne foregår på Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg. Praktikkerne foregår i én af kommunerne knyttet til Social- og Sundhedsskolen i Esbjerg, psykiatrisk afdeling Esbjerg eller psykiatrien i kommuner samt på Sydvestjysk Sygehus Esbjerg/Grindsted. Uddannelsen retter sig mod et arbejde i kommuner, psykiatrien eller på somatiske hospitaler. 
Som social- og sundhedsassistentelev vil du altid arbejde med mennesket i centrum bl.a. i forhold til praktisk og personlig pleje, omsorgs- og sygeplejeopgaver, sundhedsfremmende og forebyggende aktiviteter, koordination, vejledning, undervisning og rehabiliteringsopgaver.   
 
Krav til ansøger: 
• Bestået, eller i gang med grundforløb 2 på social- og sundhedsuddannelsen 
• Eller har realkompetencevurdering (RKV) fra SOSU skolen, se mere på www.sosuesbjerg.dk under Social- og sundhedsassistentuddannelsen. Dette gælder også ansøgere med en Social- og sundhedshjælperuddannelse.RKV beviset skal medsendes ansøgningen. 
• Gældende opholdstilladelse. 
• Beviser og anden dokumentation for tidligere uddannelser og erhvervserfaring skal medsendes. 
  
Voksenelevløn:  
Hvis du er over 25 år, har du evt. mulighed for voksenelevløn. Ansøgningsskema til voksenelevløn, finder du her.  
 
Forventninger til ansøger:  
Som social- og sundhedsassistentelev skal du tage udgangspunkt i det enkelte menneske, med en omsorgsfuld, serviceminded og imødekommende adfærd. Det er vigtig du kan samarbejde planlægge og koordinere din sygepleje professionelt. Du skal kunne arbejde i teams, være selvstændig og gå til opgaverne med positiv energi. Desuden ligger vi vægt på du har situationsfornemmelse, er nysgerrig, kan reflektere og har lyst til at arbejde i et miljø, hvor ingen dage er ens.  
 
Esbjerg Kommune og Sydvestjysk Sygehus, Region Syddanmark har et tæt samarbejde omkring ansættelse og rekruttering af elever. Derfor udveksles oplysninger mellem de implicerede parter i ansættelsesproceduren. Endvidere kan der indhentes referencer i forbindelse med ansøgningen fra Social- og Sundhedsskolen, fra kommunerne og andre tidligere ansættelser, hvis det er relevant.  
 
Har du spørgsmål, kan du kontakte Uddannelseskonsulent Ulla Kappel 79 18 35 36 eller HR-Rekrutteringspartner Liselotte Sylvester tlf. 79 18 34 59. 
  
Ansøgning  
Ansøgningsfristen er mandag d. 30. oktober 2017.  
Ansættelsessamtaler afholdes i uge 46 + 47.  
 
Ansøgningen sendes via nedenstående link.  
Husk at medsende CV., eksamenspapirer evt. ansøgningsskema til voksenelevløn og din RKV.  
 
FAKTA
Jobnummer
201706 
Stillingsbetegnelse
Social- og sundhedsassistent
Arbejdstid
37 timer pr. uge 
Arbejdssted
Esbjerg 
Ansøgningsfrist
30-10-2017 

REGION SYDDANMARK SOM ARBEJDSPLADS

VIL DU VIDE MERE OM DIN KOMMENDE ARBEJDSPLADS?

SKRIV DEN GODE ANSØGNING
Her får du nogle tips som kan hjælpe dig med ansøgningen
Læs mere her

SE FLERE STILLINGER PÅ:

Questions regarding the position
Liselotte Sylvester 
Rekrutteringspartner
79183459
Ulla Kjærgaard Kappel 
Udd. konsulent
79183536
 
 

Apply for position
Application deadline:
 30-10-2017