Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
OUH er en stor og attraktiv arbejdsplads. Næsten 10.000 medarbejdere behandler patienter fra hele Danmark for sjældne og komplicerede sygdomme og for mere almindelige lidelser. Kvalitet og service over for patienterne, forskning og uddannelse samt udvikling af medarbejderne er kerneopgaver for de to sygehuse.
Systemudvikler
Arbejdspladsen 
Radiofysisk Laboratorium er et afsnit under Onkologisk afdeling (kræftafdelingen), hvor der behandles og plejes patienter med kræft. Behandlingen foregår primært vha. strålebehandling og/eller kemoterapi. Laboratoriets opgave er hovedsagligt knyttet til den forberedende del af strålebehandlingen og omfatter CT- og MR-scanning af patienter, udarbejdelse af strålebehandlingsplaner samt service, vedligeholdelse og kvalitetssikring af apparatur til strålebehandling.  
 
Jobbet  
Jobbet er, overordnet set, en støttefunktion til staben af hospitalsfysikere i afdelingen. Du vil bistå i en bred vifte af spændende forskningsprojekter og sideløbende udvikle løsninger, der gør dagligdagen i klinikken lettere og mere strømlinet. Forskningsprojekterne vil give dig mulighed for at arbejde med både machine learning, billedbehandling, cluster computing og meget mere, mens de kliniske projekter typisk vil være mere ”jordnære” rent teknologisk, men vil have stor fokus på interface, workflow og stabilitet. 
Radiofysisk Laboratorium har en sund kultur for videnskabeligt arbejde, så der vil være rig mulighed for at bidrage til artikelskrivning og at deltage i internationale møder med andre fremtrædende profiler indenfor feltet. 
Når du arbejder med de kliniske projekter, vil du være meget tæt på din målgruppe, så mulighederne for at udvikle de optimale løsninger i samarbejde med slutbruger er nærmest optimale, og du vil direkte kunne se effekten af dit arbejde. 
I din dagligdag vil du møde en bred vifte af teknologier, herunder C# og .Net, DICOM, MS SQL, Matlab, Semantic Web, Rocks Cluster, EGSnrc og mange flere. 
 
Dine kvalifikationer  
Vi søger en Cand. Scient. eller civilingeniør indenfor IT, f.eks. en datalog eller civilingeniør i software engineering. 
 
Vi forventer at 
- du har erfaring i at udvikle i C# og .Net eller et lignende miljø 
- du kan arbejde selvstændigt og håndtere flere projekter ad gangen  
- du er fleksibel og trives i et miljø med vekslende opgaver 
 
Det vil være en fordel at 
- du har kendskab til flere af ovennævnte teknologier 
- du har erfaring i at udvikle løsninger, der er blevet taget i brug udenfor uddannelsessammenhæng 
- du har erfaring med klinisk IT 
 
Hvem er vi 
Du vil indgå i et dynamisk team bestående af 12 fysikere, 2 systemudviklere (inkl. dig), 12 radiografer, 6 teknikere og en sekretær. Derudover er der, for eksterne midler, tilknyttet et forskningsafsnit bestående af professor, adjunkt og ph.d’ere. 
Løsningen af laboratoriets arbejdsopgaver, der ligger indenfor et spændende grænseområde mellem medicin, fysik og IT, foregår i et tæt samarbejde med læger og sygeplejersker.   
Vi kan derfor tilbyde et spændende og indholdsrigt job, hvor vekslingen mellem kliniske og videnskabelige implementeringsopgaver er i fokus. Der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i et tværfagligt miljø  
 
Løn og ansættelsesforhold  
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Der forefindes lokal lønstruktur.  
Ansøgere, der ikke i forvejen er ansat i Region Syddanmark har 3 mdr. prøvetid ved ansættelse.
 
Hør mere  
Du er meget velkommen til at kontakte cheffysiker Knud Aage Werenberg på tlf. 2979 6597 eller mail knud.aage.werenberg@rsyd.dkeller IT-udvikler Simon Long Krogh på telefon 2979 6472 eller mail simon.krogh@rsyd.dk. 
 
Ansøgningsfrist er torsdag, den 14. december 2017 
 
Der forventes afholdt ansættelsessamtaler tirsdag, den 19. december 2017  
FAKTA
Jobnummer
202134 
Stillingsbetegnelse
Systemudvikler
Arbejdstid
Radiofysisk Laboratorium 
Arbejdssted
Odense 
Ansøgningsfrist
14-12-2017 

REGION SYDDANMARK SOM ARBEJDSPLADS

VIL DU VIDE MERE OM DIN KOMMENDE ARBEJDSPLADS?

SKRIV DEN GODE ANSØGNING
Her får du nogle tips som kan hjælpe dig med ansøgningen
Læs mere her

SE FLERE STILLINGER PÅ:

Questions regarding the position
 
 
 
 

Apply for position
Application deadline:
 14-12-2017