Company logo image

Radiofysisk Laboratorium, Odense Universitetshospital, søger hospitalsfysiker til en uddannelsesstilling fra 1. juni 2023 eller snarest derefter

Jobbet
Arbejdet er knyttet til strålebehandlingen af kræftpatienter på Onkologisk Afdeling, Odense Universitetshospital. Ansættelsen er i Radiofysisk Laboratorium hvor du vil indgå i et team af fysikere, der deltager i det kliniske arbejde omkring patientbehandling, udvikler nye procedurer, implementerer apparatur og står for kvalitetssikring af afdelingen klinisk såvel som teknisk.


Dine kvalifikationer
Vi søger en cand. scient. eller civilingeniør med relevant indhold af fysik inden for fagområdet. Kendskab til acceleratorer og dosimetri samt arbejdsområder inden for medicinsk fysik anses som en fordel. Derudover er kendskab til anvendelse og udvikling af kunstig intelligens en fordel, da det er en af de mange fokusområder som afdelingen arbejder med. Læs mere om uddannelsen til hospitalsfysiker (onkologiske gren) på https://dsmf.org/hospitalsfysik/uddannelsen/


Vi forventer at

  • Du kan arbejde selvstændigt, og samtidig har gode samarbejdsevner.
  • Du kan indgå i teamarbejde både med andre fysikere, men også tværfagligt med sygeplejersker, radiografer, teknikere og læger.
  • Du er ambitiøs og resultatorienteret
  • Du har god analytisk sans
  • Du er ansvars- og kvalitetsbevist
  • Du har en grundig og omhyggelig arbejdsstil
  • Du er fleksibel og trives i et miljø med vekslende opgaver
  • Du har overvejet hvordan det vil være, at have patientkontakt
  • Du har et åbent og positivt livssyn


Hvem er vi
Radiofysik Laboratorium et dynamisk team bestående af 15 fysikere, 3 dataloger, 17 radiografer og 7 teknikere. Af disse er en del tilknyttet vores forskningsafsnit.

Afdelingens udstyr består bl.a. af 2 CT skannere, en MR skanner, overfladeterapianlæg, 6 lineære acceleratorer, en MR-accelerator samt udstyr til brachyterapi. I forbindelse med udflytningen til Det nye OUH vil der være en stor udskiftning af udstyr. En stor del af arbejdet som fysiker på OUH vil i de kommende år dreje sig om at etablere en afdeling i nye omgivelser med nyt udstyr på Det nye OUH. 

Radiofysisk Laboratoriums arbejdsopgaver ligger primært inden for strålefysik, og indeholder mange spændende opgaver i grænseområdet mellem biologi, medicin og fysik, hvor løsningen af opgaverne foregår i et tæt samarbejde med læger, teknikere, radiografer og sygeplejersker.

Vi kan derfor tilbyde et spændende og indholdsrigt job, hvor kliniske og radiofysiske implementeringsopgaver er i fokus. Der er gode muligheder for både faglig og personlig udvikling i et tværfagligt miljø.

Funktionsbeskrivelse


Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst. Der forefindes en lokal lønstruktur. Ansøgere, der ikke i forvejen er ansat i Region Syddanmark har 3 mdr. prøvetid ved ansættelse.

Ansættelsen vil være en uddannelsesstilling på 3 år.

Ansøgningsfrist søndag d. 23 april 2023.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler torsdag d. 27. april 2023.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende fysiker Henrik Robenhagen Jensen på telefon 2979 6466 eller mail  Henrik.r.jensen@rsyd.dk

 

 

Department
Onkologisk Afdeling R Odense
Position category
Akademiker
Work hours
37
Workplace
Odense
Contact
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Reference
225007
Application due
23-04-2023Follow us
Share/Print