Company logo image

Introduktionsstilling i Klinisk Biokemi ved Biokemi og Immunologi, Sygehus Lillebælt

En 1-årig introduktionsstilling (nr. 6008-08-60-i-e1) i Klinisk Biokemi ved Biokemi og Immunologi, Sygehus Lillebælt, er ledig til besættelse den 1. september 2024 eller efter aftale.

Klinisk Biokemi er et alsidigt laboratoriemedicinsk speciale, hvor der er brug for en bred biomedicinsk indsigt, gode samarbejdsevner, nysgerrighed og sans for tal og logistik. 

Afdelingen er ansvarlig for blodprøvetagning og optagelse af EKG i ambulatoriet og sygehusets kliniske afdelinger, samt for at sikre tilgængelighed af de biokemiske analyser, der er nødvendige for at varetage en god, sikker og hurtig patientbehandling. 

Vi tilbyder en hverdag med
•    Udvikling, undervisning og forskning  
•    Afveksling, med mulighed for fordybelse
•    Validering og kvalitetssikring af nye analyser   
•    Et godt arbejdsmiljø med engageret, tværfagligt samarbejde

Arbejdsopgaver
Under ansættelsen opnår du specialviden om den kliniske anvendelse af biokemiske analyser. Du vil bidrage afgørende til afdelingens funktion og udvikling, bl.a. når vi skal indføre nye evidensbaserede analyser i den kliniske hverdag. 
Stillingen involverer lejlighedsvis dagvagt på hverdage. Vagtarbejdet består overvejende i rådgivning af kolleger fra andre afdelinger om valg af specialanalyser og tolkning af analysesvar. Herudover vil du i løbet af din ansættelse i tiltagende grad blive involveret i at løse analysemæssige problemstillinger sammen med biokemikere og bioanalytikere. Derimod vil stillingen kun i begrænset omfang byde på direkte patientkontakt. Du vil opleve, at du hurtigt får ansvar for prioritering af egne opgaver.

Afdelingen prioriterer forskning, og de fleste læger vil som en del af deres individuelle uddannelsesplan blive involveret i forskningsprojekter, ofte i samarbejde med andre kliniske afdelinger på Sygehus Lillebælt. 
Du vil, i de første tre måneder af din ansættelse, være tilknyttet laboratoriet på Vejle Sygehus. Derefter vil du, sammen med din hovedvejleder, udarbejde en individualiseret uddannelsesplan med mulighed for tværgående funktioner på Vejle og Kolding matriklerne.

Om afdelingen
Biokemi og Immunologi har laboratorier på matriklerne i Middelfart, Kolding og Vejle. Der er i alt ca. 220 ansatte, og afdelingen ledes af en cheflæge og en chefbioanalytiker.

Yderligere information  
Du er velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlige overlæge Eva Rabing Brix Petersen på tlf. 2199 3694 og e-mail eva.rabing.brix.petersen@rsyd.dk eller uddannelseskoordinerende yngre læge Johan Baden Birk-Korch på tlf.: 7940 9953 og e-mail Johan.baden.birk-korch@rsyd.dk

Løn og ansættelsesforhold  
Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst.


Din ansøgning  
Vi glæder os til at høre fra dig, og opfordrer til at søge stillingen via nedenstående link.  
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 26, eller efter aftale og under hensyntagen til sommerferien. 

Ansøgningsfrist er den 20. juni 2024 .
 

Department
Biokemi og Immunologi, Sygehus Lillebælt
Position category
Introduktionsstilling
Work hours
37
Workplace
Vejle
Contact
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Reference
229033
Application due
20-06-2024Follow us
Share/Print