Company logo image

Børne- og Ungdomspsykiatri Sydjylland søger 1 psykolog til ambulatoriet i Aabenraa

Hvis du har interesse i udredning og behandling af børn og unge med psykiatriske problemstillinger – ønsker, et job som giver dig mulighed for at arbejde tværfagligt og netværksorienteret – så har vi en behandler stilling til dig med gode muligheder for uddannelse og kvalificering.

Vi har pr 1. juli til 2024 til 31. december 2024 et ledigt vikariat på 37 timer/uge i neuro teamet.

Som behandler i teamet vil du møde børn og unge i alderen 4-11 år, som er henvist til udredning for og behandling af ADHD og Autisme. Vi arbejder tværfagligt, i mødet med patienterne og deres pårørende, med henblik på sammen at lave en god tilbagemelding til eller behandlingsplan for hver enkelt familie. Du vil, som behandler, have egne sager såvel som samarbejde med kollegaer om psykologfaglige opgaver i deres sager. I ambulatoriet har vi en uddannelseskoordinator, som vil bistå dig i at få udarbejdet en uddannelsesplan, som kan støtte dig i udvælgelse af kurser og sammensætning af supervision, uanset om målet for dig er autorisation eller anden form for specialisering. I opstarten vil du have en fast tilknyttet mentor, så du kommer godt i gang med de nye arbejdsopgaver og finder dig til rette i vores hus.

Om dig:

 • Du er uddannet psykolog.
 • Har erfaring med og interesse for samtaler med børn og deres netværk, samt et ønske om at fordybe dig i udredning og behandling af psykiatriske problemstillinger hos netop denne målgruppe.
 • Du ser tværfaglighed som en fordel og et vigtigt supplement til egen faglighed – trives med at løse opgaver i tæt samarbejde med kollegaer.
 • Du er en stærk formidler, som evner at kommunikere i øjenhøjde og gøre det komplekse let forståeligt - mundtligt såvel som skriftligt.
 • Du har erfaring med terapi til målgruppen og evt. en terapeutisk efteruddannelse. 
 • Du kan arbejde selvstændigt i en travl og foranderlig hverdag, hvor det er vigtigt at kunne bevare overblikket og strukturere egne arbejdsopgaver.
 • Du har et positivt sind og en veludviklet humoristisk sans.

Kommende arbejdsopgaver:

 • Arbejde med udgangspunkt i teamsamarbejdet og med reference til den behandlingsansvarlige læge, hvor du sammen med de nærmeste kollegaer løser en række selvstændige behandlingsopgaver.
 • I samarbejde med en kollega afholde udredende samtaler og anamneser med barnet, forældre og netværket.
 • Forestå udredning med forskellige værktøj herunder fx WAIS-IV, WISC-5, SCID-5, EASE, PSE, Hamilton, CPT-3 og ADOS samt en lang række andre.
 • Fremlægge og drøfte sager på teamkonferencer.
 • Arbejde med inddragelse af barnet og forældre eller andet relevant netværk i udredningen såvel som behandlingen.
 • Formidle udrednings- og behandlingsresultater til barnet og netværket herunder forældre, skole, PPR, sagsbehandler i kommune og andre relevante samarbejdspartnere.
 • Med udgangspunkt i udredningen planlægge og varetage terapeutisk behandling og støttende samtaler til målgruppen.
 • Journalisere i den elektroniske patientjournal (EPJsyd)

Om os:

Børne- og ungdomspsykiatri i Syddanmark varetager det børne- og ungdomspsykiatriske udrednings- og behandlingsarbejde for de 4-17 årige i Syddanmark. Afdelingen har ca 600 ansatte, fordelt på 4 matrikler (Aabenraa, Vejle, Odense og Esbjerg). Ambulatoriet i Aabenraa har ca. 70 medarbejdere, der arbejder tværfagligt i diagnoseopdelte teams.

Praktiske oplysninger:

Ansøgningsfristen den 22. juli 2024

Ansættelsessamtaler torsdag den 25. juli 2024

Yderligere oplysninger om stillingen fås ved henvendelse til Overlæge Charlotte Damgaard Knudsen, tlf 24528213 – charlotte.damgaard.knudsen@rsyd.dk eller Oversygeplejerske Pia Kaasgaard, tlf. 24872700 – pia.kaasgaard@rsyd.dk 

Løn og ansættelsesvilkår:

Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst indgået mellem den faglige organisation og Danske Regioner.

Du kan læse mere om Afdelingen på hjemmesiden om Psykiatrien i Syddanmark, og vil du se hvad Aabenraa kan byde på, så kan du følge linket her: Aabenraa

Søg stillingen online via linket herunder – vi glæder os til, at høre fra dig.

 

 

Department
Børne- og Ungdomspsykiatri Syddanmark
Position category
Psykolog
Work hours
Fuldtid
Workplace
Aabenraa
Contact
Pia Kaasgaard 
afdelingssygeplejerske
contacticon 24872700
Charlotte Damgaard Knudsen 
Overlæge
contacticon 9944 6235
 
contacticon
 
contacticon
Reference
229232
Application due
22-07-2024Follow us
Share/Print