Company logo image

Brænder du for den komplekse sygepleje og samtidig det accelererede patientforløb, så er det måske dig vi mangler?

Vi søger en sygeplejerske til Neurokirurgisk sengeafsnit U1 i en stilling på 32/37 timer i blandede vagter. Stillingen ønskes besat 1. september 2024 eller efter aftale.

U1 er en afdeling med et alsidigt fagspeciale, som prioriteres højt, og afdelingen har samtidig stor fokus på udvikling. Vi modtager både elektive og akutte patienter, der skal opereres i hjernen for bl.a. hjernetumorer, blødninger og karmisdannelser. Det neurokirurgiske speciale er helt særligt. Det er altid udfordrende og lærerigt, og sygeplejen på afdelingen er meget varierende. Du vil derfor blive udfordret på alle aspekter inden for sygeplejen, bl.a. postoperative og neurologiske observationer, pædagogiske – psykologiske og kommunikative evner samt koordinering af patientforløb og udskrivelse.

Vi har et stort fokus på trivsel og det gode arbejdsmiljø og arbejder med HosInfo, så du har stor indflydelse på din arbejdsplan. Du kan forvente at arbejde i 4-5 weekender på 12 uger i et fast weekendrul. Vi har en fleksibel udnyttelse af ressourcerne på tværs af afsnittene og lukker sammen med det andet neurokirurgiske sengeafsnit UCR i ferieperioder, hvilket giver gode vilkår for ønsker til ferie herunder tre ugers sammenhængende sommerferie.

Hvad søger vi?

  • En autoriseret sygeplejerske med interesse for neurokirurgisk kompleks sygepleje
  • En kollega, der kan arbejde struktureret og god til at prioritere sin egen tid
  • En kollega, der ser muligheder frem for begrænsninger og drives af faglig udvikling
  • En kollega, der bidrager til godt samarbejde tværprofessionelt
  • En kollega, der vægter et godt arbejdsmiljø højt

Hvad kan vi tilbyde?

  • 8 ugers oplæringsprogram inkl. undervisning i det neurokirurgiske speciale samt mentorordning
  • En spændende og afvekslende hverdag med fokus på den grundlæggende, specialiserede og rehabiliterende sygepleje
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling mhp. deltagelse i kurser m.v.
  • Et godt team, der sætter pris på det gode kollegaskab og sociale arrangementer
  • Et dynamisk team, hvor der både er erfarne og nye kolleger

For yderligere beskrivelse af afsnittet samt uddybelse af de enkelte afsnits funktioner henvises til vores hjemmeside. Kom gerne og besøg os eller skriv til Oversygeplejerske Karoline Hjortebjerg på tlf. 51425987 eller Oversygeplejerske Liselotte B. Klausen på tlf. 23234446 for at høre nærmere. Følg os også gerne på Linkedin.

Løn- og ansættelsesforhold:

I henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og den forhandlingsberettigede organisation, og er omfattet af aftale om udmøntningsgaranti af nye midler til lokal løndannelse.

Din ansøgning:

Du skal sende din ansøgning elektronisk via link her på siden. Ansøgningsfristen er den 24. juli og samtaler forventes afholdt den 29. juli. Der vil ved ansættelse blive indhentet børneattest.

Department
Neurokirurgisk Afdeling U Odense
Position category
Sygeplejerske
Work hours
32/37
Workplace
Odense
Contact
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
 
contacticon
Reference
229269
Application due
24-07-2024Follow us
Share/Print