Kok til kantine i Aalborg Ø

Cheval Blanc kantiner / Foodhub i Aalborg Øst har travlt og vi søger derfor en ny madkunstner til vores forskellige køkkener i AAU Innovate bygningen. Foodhub er en kommercielt drevet forretning og vi favner bredt og vores hverdag spænder lige fra daglig kantineservering til studerende og ansatte på AAU til spændende konferenceforplejning samt kulinariske middage i vores High End repræsentationsrestaurant for AAU. Vi leverer også mad ud af huset til private og virksomheder samt større sportsarrangementer mv.

Gør det dig glad at træde ind i et dynamisk velfungerende køkken, og sætter du en ære i at løse kulinariske opgaver med høj kvalitet? Trives du desuden med ansvar, hvor udvikling, trivsel og fællesskab prioriteres, så er det dig vi leder efter. Du evner at etablere en høj standard for den daglige servering, du leverer. Din dygtighed som håndværker afspejler din passion for service, og du er altid parat til at gå de ekstra skridt for at sikre et fremragende resultat, både for kunden og dine kolleger.

Hos os handler arbejde ikke kun om at få opgaverne gjort, men også om at nyde processen. Derfor arbejder vi løbende på at skabe et rart arbejdsmiljø, hvor der er plads til humor, positiv energi og udvikling. Vi tror på, at når vi har det sjovt på arbejdet, så stiger vores motivation, produktivitet og arbejdsglæde.

Om stillingen

Du bliver del af en lille og fleksibel organisation, der bestræber sig på at levere 1. klasses værtskab og oplevelser for vores mange gæster og samarbejdspartnere. Vi har næsten ingen weekendarbejde, så der er god plads til familielivet og fodboldkampe på grønsværen her. Den daglige arbejdstid vil primært være i tidsrummet 07.00 til 15.00, men der må forventes 1-2 aftenvagter pr. uge efter behov i rotation med det øvrige personale i køkkenet. Aftenarbejdet vil typisk foregå i vores restaurant Faculty Club og vi er ofte færdige med service omkring kl. 20.30.

Vi har konkurrencedygtige og ordentlige ansættelsesvilkår (løn forhandles på baggrund af kvalifikationer), overenskomst, gode personaleaftaler, personaleafdeling med fede aktiviteter, sundhedsforsikring og god frokostordning. Vi ønsker, at alle medarbejdere føler sig trygge på deres arbejde. Vi lytter til deres behov og skaber rammerne for, at de kan udvikle sig og vokse både personligt og fagligt. Vi tilbyder forskellige former for videreuddannelse og karriereudvikling, så vores medarbejdere altid føler sig motiverede og engagerede i deres arbejde. Vi har udviklet vores helt egen Gastronaut-uddannelse, som alle vores medarbejdere har adgang til. Den består af en række forskellige kurser, som både har fokus på den faglige og personlige udvikling. Så hvis du leder efter mere end bare en arbejdsplads, men et sted med fokus på dig, hvor du trives og følger dig værdsat, så er Cheval Blanc Kantiner det rette sted for dig!

Start hurtigst muligt.

CHEVAL BLANC PÅ ET FAD
Vi er Cheval Blanc Kantiner – stiftet i 1994 af fagfolk fra restaurationsbranchen med en lang historik i bolledejen. Vi er specialister i kantinedrift og kendt for høj kvalitet. Vi driver 90 kantiner i hele Danmark for både offentlige og private kunder. Vi er små 400 medarbejdere, der dagligt serverer frokost for ca. 25.000 mennesker. Vores hovedkontor ligger i Hellerup. I dag ejes vi af det italienske cateringselskab Camst International s.r.l. (80 %) og Claus Tingstrøm Holding (20 %). Ud over at være en virksomhed der bærer velsmag og professionalisme i vores DNA, har vi mere på menuen end mad. Vi arbejder med bæredygtighed i alle led af vores værdikæde fra ord til bord og har vundet priser for vores miljøarbejde. Vi er en virksomhed, der sætter vores præg på tidens trends, lader os inspirere af verden omkring os og ser udfordringer som nøglen til udvikling
og nytænkning.

Faglighed

I Cheval Blanc har vi fokus på fagligheden. Det betyder, at køkkenchefer hos os skal have arbejdet i restaurant med et højt gastronomisk niveau, før de kom til os. Vores køkkenchefer har gerne to gastronomiske uddannelser f.eks. kok/konditor, tjener/kok eller EHR/kok. Vi går op i service, hvorfor værtsskab er en vigtig del af arbejdet. Vi er til for kundernes skyld, så alle skal gøre sig umage med at få samarbejdet til at glide godt i hverdagen.

Udvikling

Vi lægger vægt på, at alle medarbejdere hos os har spændende faglige udfordringer, et godt arbejdsmiljø, familievenlige arbejdstider og ordnede løn og ansættelsesforhold.


Application due
30-04-2024

Start date


Work hours
37 t/uge

Position category
Kok

Workplace
Region Nordjylland

Contact
Morten Steffensen 
Site Manager
21498613