Køkkenassistent til kantine i Brøndby

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

  • Jeg brænder for at være en del af en kantine, der laver mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
  • Jeg har erfaring fra lignende stilling eller branche
  • Jeg har ja-tak!-hatten på, og formår selv at finde en løsning på mine problemer
  • Jeg nyder at arbejde i et lækkert køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!
  • Jeg er ikke bange for at tage opvasken!
     

Hak i nul felter? Ærligt - så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud og spidse din blyant – for så er det måske dig vi står og mangler!

Vi har en dejlig kantine i Brøndby med cirka 140 spisende hver dag, samt en del mødeforplejning. Derudover laver vi en del varm mad ud af huset til en anden kantine. Du kan se frem til en spændende og afvekslende hverdag fuld tid. Vi går op i, at det skal være sjovt og lærerigt at gå på arbejde. Til gengæld forventer vi nysgerrighed og at man hjælper, hvor man kan. Det kan både være med maden, men også opvasken. Du skal kunne tale godt engelsk, men gerne dansk.

”Argh, jeg er ikke helt overbevist, hvad får jeg ud af det?”

Attraktive arbejdstider fra mandag til fredag. Ja, du læste rigtigt, ingen arbejde i weekenden. Du har rent faktisk mulighed for at se din familie - mens de er vågne, vel og mærke.

Du har tid til at gå til bowling med vennerne, dyrke grøntsager i haven og se dem gro, tage til lederhosen-temafest en lørdag og sove hele søndagen væk.

Du vil også opleve at kunne se den Netflix-serie alle taler om, i liggende tilstand på sofaen, uden at falde i søvn.
 

”Det lyder umiddelbart ikke så tosset – har I mere på menuen?”

Det kan du tro - vi prioriterer din udvikling højt. Er du glad, er vores gæster glade og så er vi glade. Derfor har vi udviklet masser af kurser, som giver dig følelsen af at bussen kører fremad.

Og lønnen, den matcher vi selvfølgelig med dine kvalifikationer.

”Den er i vinkel – hvem skal jeg sende en ansøgning til?”

Vi holder samtaler løbende og så skynd dig at søge via ´SØG´-knappen her på siden – det tager maks. 5 minutter. 

 

Hos Cheval Blanc Kantiner laver vi hjemmelavet mad med respekt for sæsoner, smag, duft, variation og sundhed. Vi skaber hyggelig stemning med god mad og god service, og du ser frem til at glæde de samme gæster med variation og sundhed – hver dag!

CHEVAL BLANC PÅ ET FAD
Vi er Cheval Blanc Kantiner – stiftet i 1994 af fagfolk fra restaurationsbranchen med en lang historik i bolledejen. Vi er specialister i kantinedrift og kendt for høj kvalitet. Vi driver 90 kantiner i hele Danmark for både offentlige og private kunder. Vi er små 400 medarbejdere, der dagligt serverer frokost for ca. 25.000 mennesker. Vores hovedkontor ligger i Hellerup. I dag ejes vi af det italienske cateringselskab Camst International s.r.l. (80 %) og Claus Tingstrøm Holding (20 %). Ud over at være en virksomhed der bærer velsmag og professionalisme i vores DNA, har vi mere på menuen end mad. Vi arbejder med bæredygtighed i alle led af vores værdikæde fra ord til bord og har vundet priser for vores miljøarbejde. Vi er en virksomhed, der sætter vores præg på tidens trends, lader os inspirere af verden omkring os og ser udfordringer som nøglen til udvikling
og nytænkning.

Faglighed

I Cheval Blanc har vi fokus på fagligheden. Det betyder, at køkkenchefer hos os skal have arbejdet i restaurant med et højt gastronomisk niveau, før de kom til os. Vores køkkenchefer har gerne to gastronomiske uddannelser f.eks. kok/konditor, tjener/kok eller EHR/kok. Vi går op i service, hvorfor værtsskab er en vigtig del af arbejdet. Vi er til for kundernes skyld, så alle skal gøre sig umage med at få samarbejdet til at glide godt i hverdagen.

Udvikling

Vi lægger vægt på, at alle medarbejdere hos os har spændende faglige udfordringer, et godt arbejdsmiljø, familievenlige arbejdstider og ordnede løn og ansættelsesforhold.


Application due
30-05-2024

Start date


Work hours
37 t/uge

Position category


Workplace
Region Hovedstaden

Contact
Mike Wulf 
Køkkenchef
24787601
24787601