Kok/cater til kantiner i Storkøbenhavn

Kan du sætte hak ved følgende punkter?

  • Jeg brænder for at lave mad af højeste kvalitet med de bedste råvarer, sæsonen kan tilbyde
  • Jeg er faglært kok eller cater - gerne med erfaring fra restaurationsbranchen
  • Jeg har ja-tak!-hatten på, og formår selv at finde en løsning på mine problemer
  • Jeg nyder at arbejde i et køkken med fantastiske kolleger – det er endda okay, at nogle har dårlig humor, bare de har humor!
  • Har egen bil og gyldigt kørekort

Hak i nul felter? Ærligt - så skal du ikke bruge mere krudt på at læse denne jobannonce.

Hak i alle felter: Så er det nu, du skal slå læselapperne ud – for så er det måske dig vi står og mangler!

Vi leder lige nu efter en intern vikar, der elsker at være dagens mand/kvinde i skysovs! Du skal nemlig hjælpe med at dække for sygdom, ferie og kurser ude på vores kantiner i Storkøbenhavn. Du bliver tilknyttet en fast kantine i Gladsaxe, men vil det meste af tiden være ude og hjælpe i andre. Det kan både være i enkelt dag eller længere perioder. Du skal altså elske forandringer og at møde nye mennesker.

”Argh, jeg er ikke helt overbevist, hvad får jeg ud af det?”

Attraktive arbejdstider fra mandag til fredag. Ja, du læste rigtigt, ingen arbejde i weekenden. Du har rent faktisk mulighed for at se din familie - mens de er vågne, vel og mærke.

Du har tid til at gå til bowling med vennerne, dyrke grøntsager i haven og se dem gro, og til at se den Netflix-serie alle taler om, i liggende tilstand på sofaen, uden at falde i søvn.

Falder du super godt til i en af kantinerne du hjælper og de mangler en fast medarbejder? Så er du selvfølgelig den første vi spørger.

”Det lyder umiddelbart ikke så tosset – har I mere på menuen?”

Det kan du tro - vi prioriterer din udvikling højt. Er du glad, er vores gæster glade og så er vi glade. Derfor har vi udviklet masser af kurser, som giver dig følelsen af at bussen kører fremad. Du bliver ansat på fuldtid og på helt samme vilkår som dine kollegaer. Dit arbejdssted er bare ikke fast.

Og lønnen, den matcher vi selvfølgelig med dine kvalifikationer, samt indretningen af jobbet.

”Den er i vinkel – hvem skal jeg sende en ansøgning til?”

Du behøver ikke at sende os en lang og smart ansøgning – vi er mere interesserede i dine hakke- og tilsmagningsskills – men et kort CV som viser hvor du har din erfaring fra, modtages med kyshånd.

Vi holder samtaler løbende og så skynd dig at søge via ´SØG´-knappen her på siden – det tager maks. 5 minutter. 

CHEVAL BLANC PÅ ET FAD
Vi er Cheval Blanc Kantiner – stiftet i 1994 af fagfolk fra restaurationsbranchen med en lang historik i bolledejen. Vi er specialister i kantinedrift og kendt for høj kvalitet. Vi driver 90 kantiner i hele Danmark for både offentlige og private kunder. Vi er små 400 medarbejdere, der dagligt serverer frokost for ca. 25.000 mennesker. Vores hovedkontor ligger i Hellerup. I dag ejes vi af det italienske cateringselskab Camst International s.r.l. (80 %) og Claus Tingstrøm Holding (20 %). Ud over at være en virksomhed der bærer velsmag og professionalisme i vores DNA, har vi mere på menuen end mad. Vi arbejder med bæredygtighed i alle led af vores værdikæde fra ord til bord og har vundet priser for vores miljøarbejde. Vi er en virksomhed, der sætter vores præg på tidens trends, lader os inspirere af verden omkring os og ser udfordringer som nøglen til udvikling
og nytænkning.

Faglighed

I Cheval Blanc har vi fokus på fagligheden. Det betyder, at køkkenchefer hos os skal have arbejdet i restaurant med et højt gastronomisk niveau, før de kom til os. Vores køkkenchefer har gerne to gastronomiske uddannelser f.eks. kok/konditor, tjener/kok eller EHR/kok. Vi går op i service, hvorfor værtsskab er en vigtig del af arbejdet. Vi er til for kundernes skyld, så alle skal gøre sig umage med at få samarbejdet til at glide godt i hverdagen.

Udvikling

Vi lægger vægt på, at alle medarbejdere hos os har spændende faglige udfordringer, et godt arbejdsmiljø, familievenlige arbejdstider og ordnede løn og ansættelsesforhold.


Application due
24-06-2024

Start date


Work hours
37 t/uge

Position category
Kok

Workplace
Region Hovedstaden

Contact
Mads Gramkow 
Kundechef
53621234