Slagelse - Studiemedarbejder UNDER 18 år

Slagelse

Vi har travlt i vores butik i Slagelse og søger derfor en studiemedarbejder UNDER 18 år, der har lyst til at arbejde i vores spændende forretning om eftermiddagen/aftenen og i weekenden ca. 6-8 timer om ugen. Jobbet består primært af kundebetjening, vareopfyldning og andet forefaldende arbejde. Det er en forudsætning, at folkeskolens 9. klasse er afsluttet.

Da vi hele tiden har travlt, stiller vi krav om, at du indgår i vores team med samme flid og engagement som vores øvrige medarbejdere. Vi forventer med andre ord, at du besidder en høj arbejdsmoral, er myreflittig og pligtopfyldende samt møder på arbejde i godt humør, så alle kan mærke, at du brænder for at gøre NORMAL til det bedste sted at handle basisvarer. Vi lægger vægt på, at du er energisk og fleksibel og forventer, at du vil kunne fremvise en straffeattest. 

Opstart: Hurtigst muligt.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

NORMAL er en danskejet detailkæde. Dørene til den første butik åbnede i 2013, og siden da er der kommet mere end 600 butikker til i Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland, Portugal og Spanien.

NORMAL sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Alle varer sælges til faste lave priser.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af butikkerne. Derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske.

Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

Application due
10-03-2024

Work hours


Position category


Position category
Store Assistant

Workplace
Slagelse

Contact
Maybritt Gaardbo 
Store Manager
 
 
 
Follow us