Controller / Accountant

Har du lyst til at arbejde med den finansielle side af ejendomsadministration i en ambitiøs vækstvirksomhed? Så læs med her!

Hos NORMAL har vi vokseværk, og vi søger derfor endnu en Controller/Accountant til at hjælpe med primært de finansielle arbejdsopgaver omkring vores lejemål. Du bliver en vigtig del af vores økonomiafdeling, der i de seneste år er vokset støt og nu består af 23 medarbejdere. Arbejdsmiljøet er præget af en uhøjtidelig og positiv stemning med fokus på arbejdsglæde, godt humør og trivsel.

Ansvarsområde og arbejdsopgaver
I tæt samarbejde med vores tre controllere vil du få ansvar for finansielle opgaver inden for budgettering, bogføring og udarbejdelse af regnskaber. Du vil få en bred kontaktflade internt, blandt andet til de forretningsenheder, der håndterer huslejekontrakter. Derudover vil du også have kontakt med vores eksterne samarbejdspartnere fx udlejere. Af konkrete opgaver kan nævnes:

 • Bogføring, afstemning og controlling af huslejefakturaer mv.
 • Udarbejdelse af budgetter og forecasts.
 • Løbende sparring med andre afdelinger vedrørende kontraktforhold.
 • Tolkning af lejekontrakter - pligter og rettigheder.
 • Dialog med udlejere i Danmark og udland vedrørende indgåede kontrakter.
 • Ad hoc opgaver.

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at lære og udvikle sig, og som over tid vil få givet mere og mere ansvar. Bredden af opgaver vil blive løbende udviklet og tilpasset, og du kan derfor over tid forvente at skulle arbejde med:

 • Udarbejdelse af månedsregnskab og huslejeanalyser på butiksniveau.
 • Beregning og bogføring af omsætningsbestemt husleje i henhold til kontrakt.
 • Udarbejdelse af materiale til revisor i forbindelse med omsætningserklæringer.
 • Etablering af huslejegarantier.

Om dig
For at få succes i jobbet er det afgørende, at du er arbejdsom, struktureret og har styr på detaljerne. Som person trives du med ansvar, at arbejde selvstændigt med en bred berøringsflade, og du bevarer overblikket i en travl hverdag. Hvis du derudover har et godt humør og en engageret tilgang til dine kolleger, vil du passe rigtig godt ind hos os.

For at sikre den rette faglighed forestiller vi os, at du:

 • er uddannet finansøkonom, finansbachelor eller lignende,
 • bruger Excel som et naturligt arbejdsredskab,
 • har som minimum nogen erfaring med bogføring og en forståelse for opstilling af regnskaber,
 • har kendskab til/interesse i administration af huslejekontrakter,
 • kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Du kan være nyuddannet med erfaring fra praktik eller have nogle års erfaring fra en lignende rolle. 

Hvad er NORMAL for en størrelse, og hvorfor har vi brug for dig?
Hos NORMAL har vi store planer for vores ekspansion både nationalt og internationalt, og det stiller store krav til vores organisation som helhed, og i høj grad også vores økonomiafdeling. Samtidig med at vi har stor grad af fleksibilitet og fokus på en god work-life balance, så hjælper vi også hinanden og tilbyder gerne en ekstra hånd, hvis det er nødvendigt.

Vi tilbyder løbende sjove og spændende sociale aktiviteter, og derudover har vi en af Danmarks bedste kantiner, hvor vi hver dag kommer hinanden ved på tværs af afdelinger.

Arbejdssted:
NORMALs hovedkontor i Skanderborg.

Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning og flere personalegoder.


Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Finance Frederik Olesen på mobil 60 39 08 37 eller People & Development Partner Julie Philipsen på 61 31 40 04.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

NORMAL er en danskejet detailkæde. Dørene til den første butik åbnede i 2013, og siden da er der kommet mere end 700 butikker til i Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland, Portugal og Spanien.

NORMAL sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Alle varer sælges til faste lave priser.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af butikkerne. Derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske.

Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

Application due
28-06-2024

Work hours


Position category


Position category
Administration

Workplace
Skanderborg

Contact
Frederik Olesen 
Chief Accountant
60390837
 
 
 
Follow us