Ejendomsadministrator / Controller

Har du lyst til at arbejde med ejendomsadministration i en ambitiøs vækstvirksomhed? Er du vant til at arbejde med lejekontrakter, og har du en god økonomisk forståelse? Så læs med her!

Vi søger en dygtig hands-on ejendomsadministrator/controller til at hjælpe med arbejdsopgaverne omkring vores lejemål. Du bliver en vigtig del af vores økonomiafdeling, der i de seneste år er vokset og nu består af 23 medarbejdere. Arbejdsmiljøet er præget af en uhøjtidelig og positiv stemning med fokus på arbejdsglæde, godt humør og trivsel.

Som ejendomsadministrator/controller i NORMAL vil du have en bred kontaktflade internt, blandt andet til vores etableringsafdeling og de forretningsenheder, der håndterer huslejekontrakter. Derudover vil du være i dialog med vores eksterne samarbejdspartnere fx udlejere.

Ansvarsområde og arbejdsopgaver
Du vil indgå i vores team af controllere, der lige nu består af fire kollegaer, som sammen håndterer mere end 700 kontrakter på tværs af indtil videre otte lande. Du bliver en vigtig del af teamet og en naturlig sparringspartner i forhold til fortolkning af kontrakter. Derudover kan du forvente at:

  • være drivkraften i afdelingens udvikling og optimering,
  • assistere med bogføring og controlling af lejekontrakter og fællesregnskaber,
  • være tovholder på tvister med udlejer angående lejeregulering,
  • håndtere spørgsmål om ind- og udvendig vedligeholdelse og renhold,
  • hjælpe med tolkning af lejekontrakter - pligter og rettigheder.

Om dig
Vi søger en selvstændig og resultatorienteret kollega, der kan holde hovedet koldt, også når der er mange bolde i luften, og som arbejder proaktivt op mod deadlines. Din tilgang er energisk, og du arbejder med en naturlig drivkraft og vedholdenhed, indtil opgaven er løst. Hvis du derudover sætter pris på fællesskab og er samarbejdsorienteret, vil du passe rigtig godt ind i vores team.

Derudover skal du gerne kunne nikke ja til følgende:

  • Du har erfaring med erhvervslejemål
  • Du har mod på at sætte dig ind i udenlandsk lovgivning, så du kan udfordre vores lokale rådgivere og sikre implementering af NORMALs formelle krav (det forventes naturligvis ikke, at du er ekspert i den lokale lovgivning).
  • Excel er et naturligt arbejdsredskab for dig.
  • Du har en relevant uddannelse og kommer fra en lignende stilling/rolle, gerne med minimum tre års erfaring. 
  • Du kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt.

Hvad er NORMAL for en størrelse, og hvorfor har vi brug for dig?
Hos NORMAL har vi store planer for vores ekspansion både nationalt og internationalt, og det stiller store krav til vores organisation som helhed, og i høj grad også til vores økonomiafdeling. Samtidig med at vi har stor grad af fleksibilitet og fokus på en god work-life balance, så hjælper vi også hinanden og tilbyder gerne en ekstra hånd, hvis det er nødvendigt.

Vi tilbyder løbende sjove og spændende sociale aktiviteter, og derudover har vi en af Danmarks bedste kantiner, hvor vi hver dag kommer hinanden ved på tværs af afdelinger.

Arbejdssted
NORMALs hovedkontor i Skanderborg.

Du får løn efter kvalifikationer, pensionsordning og flere personalegoder.

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Finance Frederik Olesen på mobil 60 39 08 37.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt, og vi holder løbende samtaler og ansætter, når vi har fundet den rette kandidat.

NORMAL er en danskejet detailkæde. Dørene til den første butik åbnede i 2013, og siden da er der kommet mere end 700 butikker til i Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland, Portugal og Spanien.

NORMAL sælger helt normale varer til unormale priser. Sortimentet omfatter kendte mærkevarer inden for fx hudpleje, tandpleje, shampoo, makeup og rengøring. Alle varer sælges til faste lave priser.

NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer. Målet er nemlig, at det altid skal være en ny og unik oplevelse at besøge en af butikkerne. Derfor er der i NORMAL - ud over det faste sortiment af kendte mærkevarer - hele tiden løbende udskiftning på hylder og podier, så der altid er nye varer at finde og udforske.

Butikslabyrinten inviterer til at gå på skattejagt blandt de mange spændende varer fra kendte og ukendte brands, og der vil altid vente en overraskelse rundt om det næste hjørne.

Application due
28-06-2024

Work hours


Position category


Position category
Administration

Workplace
Skanderborg

Contact
Frederik Olesen 
Chief Accountant
60390837
 
 
 
Follow us