Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Udlejnings- og marketingkoordinator til ATP Ejendomme
Til vores Kunde- og udlejningsafdeling i København søger vi en ambitiøs kollega, der i tæt samarbejde med den øvrige organisation, vil være en central medarbejder i forhold til at fastholde ATP Ejendommes udlejningsgrad og porteføljeværdi og sikre den fremtidige udvikling af samme.
 
Vores portefølje i Østdanmark omfatter nogle af Københavns mest markante erhvervsejendomme primært i indre by og er på i alt ca. 700.000  m2. Ejendommene er udlejet til flere end 150 virksomheder, heriblandt nogle af landets største virksomheder, og repræsenterer en markedsværdi på knap 16 mia.
 
Jobbet
Som Udlejnings- og marketingkoordinator har du en vigtig rolle i forhold til aktivt at koordinere, planlægge og gennemføre aktiviteter, der understøtter udlejningsarbejdet, med det primære formål at fastholde både en høj udlejningsprocent og en høj kundetilfredshed. Vi er et team på seks engagerede og kompetente kollegaer, der alle medvirker til at skabe resultater i en god team-ånd.
 
Vi søger en kollega, der i tæt samspil med den øvrige organisation og relevante eksterne samarbejdspartnere er den daglige back-up for det øvrige team.
 
Dine primære arbejdsopgaver vil være:  
  • Ansvarlig for vores CRM system 
  • Opfølgning på kundetilfredshedsundersøgelser og bearbejdning af rapporter m.m. 
  • Eftersagsbehandling 
  • Registreringer og statistik 
  • Grafisk arbejde omkring opsætning/udarbejdelse af annoncer, prospekter m.m. 
  • Samarbejde omkring tanker og ideer til annoncer og skiltning 
  • Håndtering af annoncer og skiltning, herunder ordreafgivelse, rekvirering af billedmateriale, korrekturlæsning etc. 
  • Udarbejde PowerPoint præsentationer 
  • Koordinere interne og eksterne møder 
  • Redigering af vores hjemmeside 
   
Dig som person
Vi forestiller os, du har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling. Du er udadvendt og besidder en høj grad af tro på egne evner. Din arbejdsform er struktureret, du har en høj grad af ordenssans og er løsningsorienteret. Da du får en stor berøringsflade både internt og eksternt er det vigtigt, du er serviceminded, god til at samarbejde og går til opgaverne med godt humør.
 
Da hverdagen ikke altid er forudsigelig, skal du være fleksibel og omstillingsparat og trives med, at dagen måske ikke altid bliver, som du har planlagt.
 
Du er god til at kommunikere og velformuleret, både på skrift og i tale.
 
For at kunne løfte opgaverne i afdelingen skal du have flair for IT og have erfaring med Photoshop og in-Design. Har du endvidere kendskab til CRM, er det et plus.
 
Vi tilbyder
Som medarbejder i Kunder og Udlejning kommer du tæt på ejendommene, vores kunder og dine kollegaer i andre afdelinger.
 
Du bliver en del af en kompetent og engageret virksomhed, som arbejder med en af Danmarks mest spændende ejendomsporteføljer. Vi brænder for det, vi laver. Det er en naturlig del af vores vision at fastholde vores medarbejdere gennem fokus på videreudvikling af både faglige og personlige kompetencer. Hos os går ambitioner og resultater hånd i hånd med høj arbejdsglæde og engagement.
 
Du får derfor et job med såvel faglige som personlige udfordringer i kombination med en fleksibel hverdag. Vi tilbyder en attraktiv løn og pensionsordning, der modsvarer vores krav og dine kompetencer.
 
Ansøgning 
Ansøgningsfristen er den 31. marts 2017. Vi forventer at afholde indledende samtaler 5. og 7. april 2017.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Underdirektør Lars Gøtke, lag@atp-ejendomme.dk, tlf. 33 36 61 58 eller HR konsulent, Anne Zeeberg, az@atp-ejendomme.dk, tlf. 33 36 61 43. 
 
Læs mere om os på www.atp-ejendomme.dk  
 
Ansøgningsfrist:
31-03-2017

Arbejdssted:
KøbenhavnKontaktpersoner: