Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Jurastuderende til ATP Ejendomme
ATP Ejendomme søger en stud. jur. på overbygningen til afdelingen Sekretariatet/Jura, hvor opgaverne omfatter driftsjura, juridisk projektstyring, selskabsadministration af ca. 25 juridiske enheder, sekretær-/ koordinatorfunktion for direktionsgruppen samt risikostyring. Arbejdsstedet er København K.
 
Dine opgaver vil primært vedrøre compliance i forhold til vores selskabsadministration og risikostyring. Herudover vil du blive involveret i forskellige juriske opgaver.
 
Tiltrædelse hurtigst muligt.
 
Dine primære opgaver er:
  • Gennemgang og ajourføring af selskabsdokumenter og tilhørende complianceoversigter i tæt samarbejde med direktionssekretæren
  • Opfølgning på alle igangværende aktiviteter/sager i vores aktive risikostyring, herunder særligt gennemgang af forsikringsaftaledokumenter med tilhørende complianceoversigter
 
Dine kompetencer:
  • Du er stud.jur. på overbygningen
  • Du har haft selskabsret og gerne forsikringsret og har generelt interesse for kontraktret/aftaleret
  • Du har lysten og evnen til at kombinere din faglige dygtighed med et forretningsmæssigt fokus
  • Du arbejder selvstændig, struktureret og har øje for detaljer
  • Du er rutineret bruger af MS Office-pakken
 
Vi tilbyder
Du får et godt indblik i, hvordan et professionelt ejendomsinvesteringsselskab arbejder og mulighed for at omsætte dine juridiske kompetencer til praktisk erhvervserfaring. Vi forestiller os, du skal være her 10-15 timer om ugen. Stillingen er p.t. tidsbegrænset frem til sommeren 2018. Aflønning sker i henhold til ATP’s overenskomst med DJØF. Der er mulighed for frokostordning via månedsvis betaling over lønnen.
 
Ansøgning og supplerende spørgsmål
Ansøgningsfristen er torsdag den 6. juni 2017. Vi behandler ansøgningerne løbende og forventer at holde indledende samtaler i uge 24.
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef/jurist Michael Callisen på telefon 33 36 61 51.
 
ATP Ejendomme A/S er et 100 % ejet datterselskab af ATP. Vi administrerer ATP’s portefølje af ejendomsinvesteringer i både ind- og udland til en værdi af ca. 37 mia.kr. I Danmark varetager vi selv den fulde drift, administration og udvikling af vore ejendomme, mens ejendomme i udlandet administreres via en række forvaltningsaftaler. Vi er en dynamisk virksomhed, der lægger vægt på faglig og personlig udvikling af vores ca. 80 medarbejdere. Vi bor i København og Århus.
 
Ansøgningsfrist:
06-06-2017

Arbejdssted:
KøbenhavnKontaktpersoner: