Cookie Warning Hjemmesiden bruger cookies til at huske dine indstillinger og godkendelse. Disse oplysninger er ikke delt med nogen tredjepart. Læs mere... 
Projektleder

Brænder du for at varetage projektledelse af komplekse ombygningsprojekter i en professionel bygherreorganisation, med Danmarks mest interessante ejendomsportefølje - så er dette jobbet for dig!

Du vil som projektleder indgå i et ambitiøst og kompetent team på ni ildsjæle i afdelingen Projekt, der har det professionelle bygherreansvar for gennemførelse af en række komplekse ombygningsprojekter i ATP Ejendommes portefølje i Storkøbenhavn.

Vores portefølje i Østdanmark omfatter nogle af Københavns mest markante erhvervsejendomme primært i indre by og er på i alt ca. 700.000 m2. Ejendommene er udlejet til flere end 150 virksomheder, heriblandt nogle af landets største virksomheder, og repræsenterer en markedsværdi på knap 16 mia.

Jobbet

Som projektleder får du ansvaret for gennemførelse af ombygningsprojekter af varierende størrelse og kompleksitet, herunder ansvar for  indkøb og styring af rådgivning og entrepriser. Du er med fra første kundekontakt, skaber beslutningsoplæg i samarbejde med dine kollegaer fra afdelingerne Kunder og Udlejning samt Driftsafdelingen, og sikrer efterfølgende at projektet overleveres rettidigt til lejer og driftsorganisationen.

Du får således en bred vifte af opgaver som f.eks.:

  • Udarbejde indretningsforslag og kvalitetsbeskrivelser
  • Udarbejde budgetoverslag og tidsplaner
  • Styringen af projekter, så de gennemføres til den aftalte tid, pris og kvalitet
  • Udbud og kontrahering af rådgivnings- og entrepriseydelser
  • Projektledelse af teams med eksterne rådgivere og entreprenører
  • Kontaktperson til lejer i hele projektforløbet
  • Aflevering af lejemål til lejer og driftsorganisation.

Derudover bliver du en del af Projektafdelingens fagområde, som har ansvar for indkøb af arealopmålinger til erhvervsudlejning samt netværksopbygning af vores relationer med entreprenører og rådgivere.

Person

Du er uddannet bygningskonstruktør, ingeniør eller arkitekt, gerne suppleret med en relevant efteruddannelse.  Det er en fordel hvis du har kendskab til AutoCad, men ikke et krav.

Vi forestiller os, du har omkring 10-15 års erfaring fra lignende job hos entreprenør, rådgiver eller bygherreorganisation, hvor du som projektleder har udarbejdet beslutningsoplæg til lejekontrakter og gennemført ombygninger til erhvervslejemål med gode resultater.

Du har indgående kendskab til byggeriets processer, prissætning og aftaleforhold. Du har erfaring med mødeledelse, forhandling og kan kommunikere komplekse problemstillinger til alle aktører.

Som person er du selvledende og bevarer overblikket i pressede situationer. Du er en udadvendt holdspiller, der kan kommunikere og samarbejde på alle niveauer og tager personligt ansvar som en selvfølge.

Du er vant til at arbejde med mange projekter på samme tid, hvor det ofte skal gå hurtigt med at finde en løsning uden at glemmer detaljerne, så den mulige kunde fastholder sin interesse for netop vores lejemål.

Vigtige personlige egenskaber er godt humør, at kunne lytte og evaluere problemstillinger samt skabe tillid og relationer.

Vi tilbyder

Du bliver en del af projektafdelingens dynamiske hold, hvor faglig sparring og vidensdeling prioriteres højt. Du får ansvaret for dine egne spændende, varierede og udfordrende opgaver. Det er en del af ATP’s vision at arbejde målrettet med udvikling af vores medarbejdere, ledere og organisationen. Vi satser derfor på de medarbejdere, der kan lide både faglige og personlige udfordringer og gerne vil udvikles. Arbejdsglæde er også en af vores centrale værdier. Ambitioner og livsbalance går naturligt hånd i hånd hos os. Du får derfor et job med såvel faglig som personlige udfordringer i kombination med en fleksibel hverdag. Og vi tilbyder en attraktiv løn og pensionsordning, der modsvarer vores krav og dine kompetencer.

Ansøgning

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden ansøgningsfristen udløber den 23. oktober 2017.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Claus Visti Hansen på tlf. 29 63 37 20.

ATP Ejendomme A/S er et 100 % ejet datterselskab af ATP. Vi administrerer ATP’s portefølje af ejendomsinvesteringer i både ind- og udland til en værdi af ca. 36 mia.kr.  I Danmark varetager vi selv den fulde drift, administration og udvikling af vore ejendomme, mens ejendomme i udlandet administreres via en række forvaltningsaftaler. Vi er en dynamisk virksomhed, der lægger vægt på faglig og personlig udvikling af vores ca. 80 medarbejdere. Vi bor i København og Århus. Bemærk ATP koncernen er røgfri fra 2018.

Se også www.atp-ejendomme.dk 

 

 

 
Ansøgningsfrist:
23-10-2017

Arbejdssted:
KøbenhavnKontaktpersoner: