Data Engineer til ATP Ejendomme

Er du den nysgerrige og ambitiøse Data Engineer, vi søger til at forme fremtiden for vores dataanvendelse?

Som vores nye kollega skal du være med til at skabe og eksekvere vores datastrategi på Microsoft Fabric, arbejde med en bred vifte af data og udvikle løsninger for at forbedre vores rapportering samt kundevendte løsninger. Din rolle vil omfatte understøttelse af automatisering af vores processer og arbejdsgange,herunder i forbindelse med nye rapporteringskrav og regulering fra blandt andet EU’s Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD).

Sammen skal vi skabe en ambitiøs datastrategi, hvor vi udnytter vores data til at drive forandring og skabe værdi. Som en del af vores team får du mulighed for at arbejde med forskellige teknologier og værktøjer, og vi kan tilbyde dig en spændende og lærerig stilling i en virksomhed med store ambitioner.

Organisatorisk vil du indgå i afdelingen Risk & Valuation, hvor du bliver en del af et energisk team, der er drevet af udvikling, ambitioner og en kæmpe holdånd. Vi er et team på 10, der har til ansvar at sikre den rette værdiansættelse af vores ejendomsportefølje. Samtidig fungerer vi som business partners for Property Management & Development og Asset Management, hvor vi skaber bro mellem dem og økonomi samt sikrer et holistisk perspektiv på tværs af ejendomme og projekter. Alt, vi gør, hviler på et solidt fundament af data – både egne og eksterne - som vi forvandler til viden, der gavner forretningen.

Dine opgaver omfatter blandt andet at:

  • udarbejde og eksekvere vores datastrategi
  • udvikle og implementere nye dataløsninger til gavn for vores kunder og interessenter
  • sparre med og rådgive kolleger baseret på din viden og indsigt i data
  • sikre, at ATP Ejendomme er på forkant med ny teknologi.

Er du rig på både dataforståelse og samarbejdsevner?

Du har en stærk dataforståelse, stor nysgerrighed og mod på at udfordre det bestående samtidig med, at du evner at drive forandringer og implementere projekter. Vi ser gerne, at du er bekendt med eller har et ønske om at lære Power BI, SQL, Python, R og statistisk metode. Det vil være en fordel, hvis du også har kendskab til eller erfaring med Dynamics 365 Finance & Operations.

Stillingen indebærer samarbejde på tværs af organisationen, så vi ser gerne, at du er stærk til at opbygge relationer, en holdspiller og besidder evnen til at kommunikere tydeligt – både mundtligt og skriftligt på dansk såvel som engelsk.

Vil du udvikle dit potentiale og være en del af en organisation med høje ambitioner?

Du bliver en del af en velkonsolideret organisation med en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både historiske ejendomme, ikonisk nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Du kommer til at arbejde sammen med et hold af mere end 125 specialister indenfor investering, byggeri og service.

Gennem de seneste år har ATP Ejendomme gennemgået en organisatorisk og kommerciel transformation, som vi stadig er i gang med. Hos os får du et arbejdsliv med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. Toppræstationer kræver et godt arbejdsmiljø, hvorfor vi lægger stor vægt på trivsel, livsbalance samt dygtig ledelse.

= dig? Så send en ansøgning

Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning senest den 16. februar 2024. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Risk & Valuation Claes Dyrby Nielsen på 3020 0924 eller cdn@atp-ejendomme.dk. Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så vi opfordrer dig til at ansøge hurtigst muligt.

Application due
16-02-2024

Workplace
København

Contact
Claes Dyrby Nielsen 
Head of Risk & Valuation
30 20 09 24