Management Consultant Student til ATP Ejendomme
Er du en proaktiv og energisk kandidatstuderende på for eksempel CBS, med ambitioner om en karriere i en nøglerolle tæt på ledelsen? Er du dygtig til at analysere komplekse data og processer, effektivt omsætte dem til præsentationer og drive udviklingsinitiativer til implementering? Så er det dig, vi søger.

Som Management Consultant Student hos ATP Ejendomme får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål. Du vil opleve en stejl læringskurve, hvor du får lov til konstant at blive udfordret og tilegne dig ny viden. Vi sørger for løbende at give dig den nødvendige sparring og støtte.

Du vil skulle understøtte organisationen ved at drive og deltage i initiativer og projekter, der bygger bro mellem vores forretningsområder og den daglige drift, samt mellem organisationens ledelse og medarbejdere. 

Dine arbejdsopgaver kan variere meget og vil inkludere områder som projektledelse, kortlægning og optimering af processer, databearbejdelse, udvikling af modeller, facilitering af workshops, udarbejdelse af præsentationer mv. Du vil arbejde med flere forskellige områder og projekter, og få dyb indsigt i samt forståelse for virksomheden og aktuelle problemstillinger, hvilket vil bidrage til en bred professionel værktøjskasse.

Dine nye kolleger er engagerede og har et stærkt sammenhold
Du kommer til at være en del af ATP Ejendommes CEO Office, hvor arbejdsmiljøet er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse og godt humør. Dine nærmeste kolleger har forskellige baggrunde, men fælles for dem alle er, at de er nogle af de dygtigste og mest dedikerede inden for deres felt. Vi lægger stor vægt på udvikling og vidensdeling, og vi arbejder på at skabe succes for hinanden og vores virksomhed. 

Da studiet også skal passes, vil jobbet være på 15-20 timer om ugen, og i eksamensperioder er vi naturligvis fleksible med din arbejdstid. Vi holder til på vores nye kontor centralt i København, hvor du vil opleve en organisation i udvikling og fremdrift, som udlever sine værdier om åbenhed, ambition og integritet.

Opbyg relationer og tag ejerskab
I CEO Office arbejder vi både selvstændigt, sammen og på tværs, idet vi understøtter hele organisationen, og du vil derfor få en stor berøringsflade. Stillingen kræver erfaring med proces- og projektarbejde – enten fra studiet eller tidligere job – og vi forventer, at du tager ejerskab og sætter en ære i, at dine leverancer er korrekte og gennemarbejdede, samt at du følger de initiativer og projekter, du driver og deltager i, til dørs og sikrer korrekt implementering. 

Da stillingen indebærer samarbejde på tværs af vores fagligt brede organisation, er det afgørende, at du er god til at opbygge relationer, ligesom du skal bidrage til det allerede gode samarbejde og kunne kommunikere tydeligt og professionelt. 

ATP Ejendomme har eksisteret siden 1993, men har i de seneste år gennemgået en organisatorisk og kommerciel transformation, som vi stadig er i gang med, så du skal synes, at forandring og udvikling er spændende og kunne lide at bidrage aktivt til processen.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CLO & Head of CEO Office, Martine Prince, på tlf. 40 19 22 19.

Application due


Workplace
København

Contact
Martine Prince 
Head of Legal, advokat
+45 40 19 22 19