Ejendomsinspektør med variabel portefølje til ATP Ejendomme
Har du erfaring med monitorering og drift af ejendomme? Drømmer du om at være med til at drifte en stor ejendomsportefølje, som dækker hele Sjælland og Lolland-Falster? Så læs endelig videre, for vi har muligvis det perfekte job til dig.

Hos ATP Ejendomme ejer, udvikler og drifter vi nogle af landets ikoniske ejendomme og tager sammen ejerskab på vores portefølje med kunden i centrum. Vi samarbejder bredt og på tværs af fagligheder og funktioner og har en stærk motivation til at lykkes og skabe resultater med andre.

Som ejendomsinspektør vil du i tæt samarbejde med kolleger og kunder skulle monitere, føre tilsyn og varetage den daglige drift af en række ejendomme på Sjælland.

Om dine nye opgaver
Din hverdag skal du blandt andet bruge på at:

  • udføre tilsynsopgaver på tekniske anlæg samt outsourcede FM-opgaver
  • rekvirere eksterne samarbejdspartnere til reparation og vedligehold
  • gennemføre lovpligtige eftersyn og afprøvninger samt praktiske forefaldne opgaver
  • daglig overvågning af CTS
  • håndtere daglige og løbende driftsopgaver samt mindre håndværksmæssige opgaver
  • varetage driftsrelaterede administrative opgaver.
  • levere sublim kundeservice på din portefølje

Om vores nye kollega
Vi forestiller os, at du for eksempel har en håndværksmæssig, mellemteknisk uddannelse og har praktisk erfaring med ejendomsdrift. Som ejendomsinspektør skaber du rammerne for et stærkt samarbejde mellem ATP Ejendomme, vores kunder og eksterne leverandører. Du kan lide at have en bred kontaktflade, forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt, og så er du udpræget serviceminded. 

Som person er du udadvendt, selvstændig og har en naturlig autoritet og flair for at opbygge relationer. Med din positive tilgang går du dedikeret og engageret til opgaverne, ligesom du er god til at evaluere og løse de daglige udfordringer, som ejendomsdrift byder på. Du tager dit ansvar seriøst og trives med frihed under ansvar.

Stillingen kræver, at du er omstillingsparat og besidder et godt og struktureret overblik, da du som regel vil håndtere mange forskelligartede opgaver samtidig, og ikke to dage er ens. Du kommer til at have et tæt samarbejde med et ejendomsteam bestående af en Asset Manager, en projektleder og en ejendomsadministrator. Hverdagen vil stille store krav til din selvstændighed, da opgaverne varetages ude på ejendommene.  

Da vi bruger forskellige it-systemer til at understøtte vores arbejdsprocesser, er det en fordel, hvis du har kendskab til vores opgavestyringssystem DaluxFM, samt Office-pakken.

Du er en vigtig del af vores virke som ansvarlig ejendomsejer 
Du bliver en del af en spændende og afvekslende hverdag i en virksomhed med mange ildsjæle og et stort fokus på udvikling. Vi har en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både historiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter.

Organisatorisk bliver du en del af vores driftsafdeling, der består af to sektionschefer og 14 ejendomsinspektører. I dit nye team vil du møde ambitiøse og professionelle kolleger, der alle supplerer hinanden med forskellige fagligheder og kompetencer. Vores hverdag er drevet af udvikling og samarbejde kombineret med en lyst til at gøre en forskel både fagligt og socialt.

ATP Ejendomme har gennem de seneste år gennemgået en organisatorisk og kommerciel transformation, som vi stadig er i gang med. Hos os får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. Toppræstationer kræver et godt arbejdsmiljø. Derfor lægger vi stor vægt på trivsel, livsbalance og dygtig ledelse.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig 
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så lad os høre fra dig hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Christian Søder på 51 35 92 11. 

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

 

Application due


Workplace
Sjælland/Lolland-Falster

Contact
Christian Søder 
Sektionschef
+45 5135 9211