ESG-specialist til ATP Ejendomme
Er du skarp og erfaren, når det gælder ESG og bæredygtighed? Har du lyst til at gøre en forskel og bidrage til en bæredygtig fremtid? Så er du måske den nye ESG-specialist, vi søger.

Som ESG-specialist hos ATP Ejendomme bliver du en del af et lille og ambitiøst team, som har tilknytning til hele huset, er integreret i de fleste processer og med i alle større beslutninger. Vi kan tydeligt se den forskel, vi gør, og det er motiverende. Vi har en helt klar idé om, hvor vi skal tage området hen, og vi garanterer derfor, at du ikke kommer til at være i tvivl om, hvilken retning du skal gå. På vejen dertil er det til gengæld vigtigt, at du formår at udfordre både os og vores metoder og selvstændigt finde løsninger på de komplekse problemstillinger, som kan opstå undervejs. 

”Du skal have lyst til at gøre en forskel. Lyst til at flytte noget. Lyst til at udfordre konventionerne, aktivere de gode idéer og bringe dig selv i spil i en organisation, hvor det du kan, vil og har mod på, er det, der tæller. Og så er du både skarp og erfaren, når det gælder bæredygtighed.”
Peter Hebin Bruun, Chef for ESG – og måske også din kommende chef 

I vores afdeling står vi i spidsen for ATP Ejendommes strategi inden for ESG og bæredygtighed, og du vil blive en del af en organisation med et helhedsorienteret syn på bæredygtighed, hvor både miljø, indeklima, sundhed, sikkerhed og ansvarlighed indgår. Bæredygtighed er nemlig en vigtig forudsætning for, at vi kan ruste forretningen til fremtidens krav og forventninger og sikre langsigtet værditilvækst i vores utroligt spændende portefølje af ejendomme. Når vi bygger, så bygger vi for at beholde.

Om vores nye kollega
Vi forestiller os, at har baggrund enten som ingeniør eller anden videregående uddannelse med konkret erfaring fra en lignende stilling i ejendomsbranchen. Du er bekendt med bygge- og driftsprocesser og ved, hvad du taler om, når det kommer til begreber som bæredygtige materialer, indeklima, energi og biodiversitet. Vi lægger vægt på, at du besidder teknisk flair og evnen til at gå i dybden med komplekse data samt viden om CO2- og energiregnskab.

Videndeling er essentiel for vores afdeling, så derfor er det vigtigt, at du er imødekommende og har gode samarbejdsevner, samt lysten til at have en tæt dialog med kolleger på tværs af organisationen.

Som person er du er fuld af energi, og når du får en opgave, så går du til den med højt humør, vedholdenhed og en solid portion nysgerrighed. Du lader dig ikke slå ud af push-backs, men fokuserer i stedet, samt arbejder selvstændigt og driver selv dine opgaver og projekter, som du sikrer bliver færdiggjort og overholder aftalte deadlines såvel som krav.

Du er en vigtig del af vores virke som ansvarlig ejendomsejer 
Du bliver en del af en spændende og afvekslende hverdag i en virksomhed med mange ildsjæle og et stort fokus på udvikling. Vi har en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både historiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter.
 
Hos os får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. Toppræstationer kræver et godt arbejdsmiljø. Derfor lægger vi stor vægt på trivsel, livsbalance og dygtig ledelse.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Vi holder løbende samtaler, så hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så glæder vi os til at høre fra dig snarest muligt og senest den 19. maj. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of ESG Peter Hebin Bruun på tlf. 40 81 35 46.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

Application due


Workplace
København

Contact
Peter Hebin Bruun 
Head of ESG
40 81 35 46