Afdelingschef til ATP Ejendommes Kompetencecenter
Skal næste skridt i din karriere være at drive en afdeling, der blandt andet har til formål at understøtte energioptimering af vores ejendomsportefølje, samt være en medspiller i at drive den digitale transformation på projekter og driften af vores ejendomme? Har du ledelseserfaring med specialister, og lykkes du med at motivere andre? Så er det dig, vi søger.

Hos ATP Ejendomme ejer, udvikler og drifter vi nogle af landets mest ikoniske ejendomme og tager sammen ejerskab på vores portefølje med kunden i centrum. Vi samarbejder bredt og på tværs af fagligheder og funktioner og har en stærk motivation til at lykkes og skabe resultater med andre.

Som afdelingschef for ATP Ejendommes Kompetencecenter får du ansvaret for en afdeling på 11 specialister. Vi udarbejder blandt andet tekniske paradigmer, stiller kravene til IKT og commissioning på vores projekter for at sikre en høj byggekvalitet og en smidig overgang til drift. Du skal ligeledes præge det tværfaglige samarbejde internt i forretningsgrenen Property Management & Development, der har til formål at udvikle, vedligeholde og drifte vores ejendomsportefølje. Du vil være ansvarlig for det strategiske arbejde indenfor områderne; projekt og teknisk bygningsdrift, digitalisering og energi og bæredygtighed.  

Vores hverdag er uformel, humørfyldt og præget af tæt dialog. Afdelingen har et stærkt fokus på videndeling og socialt fællesskab. 

Om dine nye opgaver
Din hverdag skal du blandt andet bruge på at:

  • lede og drive forandring i en afdeling med 11 specialister
  • sikre at ATP Ejendommes strategi bliver forankret i afdelingen 
  • sikre at afdelingen er nytænkende og en kompetent kravstiller
  • influere det tværfaglige samarbejde i organisationen
  • understøtte innovation, udvikling, digitalisering og kigge ind i fremtidens muligheder
  • sikre klare snitflader i samarbejdet med den øvrige ledergruppe
  • kommunikere afdelingens mål og resultater til den øvrige organisation. 

Om vores nye kollega
Vi ser gerne, at du har erfaring fra bygge-/ejendomsbranchen, men det er ikke et krav. Det vil være en fordel, hvis du har en grundforståelse for byggeriets processer, fra idé til drift og forståelse for juridiske og økonomiske aspekter i branchen. Som afdelingschef sikrer du en værdi- og tillidsbaseret ledelse med inddragelse af medarbejderne. 

Du sætter retningen om det fælles mål, og så er du drevet af at arbejde med specialister og forandring. At arbejde på tværs af organisationen falder dig naturligt, og du evner at udvikle en afdeling strategisk. Du kan lide at have en bred kontaktflade, besidde stærke kommunikative færdigheder og forstår vigtigheden af at kommunikere det rette budskab på det rette tidspunkt. Vores arbejdsmiljø er kendetegnet ved høj faglighed, engagement, indflydelse og godt humør og for at blive en succes hos os, skal du have motivationen til at lykkes og skabe resultater med andre.

Du er en vigtig del af vores virke som ansvarlig ejendomsejer
Du bliver en del af en spændende og afvekslende hverdag i en virksomhed med mange ildsjæle og et stort fokus på udvikling. Vi har en imponerende ejendomsportefølje, der omfatter både historiske ejendomme, topmoderne nybyggeri samt spændende udviklingsprojekter. Din hverdag vil du have på vores hovedkontor i det centrale København.

Hos ATP Ejendomme får du en karriere med mening, hvor du kan udfolde dine faglige evner og menneskelige kvaliteter sammen med dygtige kolleger om et fælles mål og med en stærk kultur. Toppræstationer kræver et godt arbejdsmiljø. Derfor lægger vi stor vægt på trivsel, livsbalance og dygtig ledelse.

=dig? Så glæder vi os til at høre fra dig
Hvis du synes, at stillingen lyder som noget for dig, så send din ansøgning snarest muligt, da vi løbende afholder samtaler. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte CPO, Property Management & Development, Thomas Fog, på 29 60 03 45.

#LI-hybrid
Til annoncører, search- og rekrutteringsbureauer: ATP frabeder sig venligst uopfordrede henvendelser vedrørende annoncering af stillingsopslag og kandidater fra headhuntere og rekrutteringsbureauer. Vi ønsker heller ikke at modtage uopfordrede henvendelser vedrørende salg af tjenesteydelser og produkter i forbindelse med jobopslag. Vi beder om, at dette ønske respekteres, og at rekrutterende leder og andre medarbejdere ikke kontaktes i denne henseende.  

 

Application due


Workplace
København

Contact
Thomas Fog 
29 60 03 45