Marketing
Vi mangler en serviceminded studiemedhjælper til vores marketingsafdeling – kom med på vores hold

Vil du være en del af en virksomhed i en rivende udvikling og en af autobranchens førende danske aktører? Så er det dig, vi mangler!

Lige nu søger Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN (CAC) en motiveret og dygtig studentermedhjælper, inden for digital markedsføring, som er struktureret, vedholdende og har gode kommunikationsevner. Ugentlig arbejdstid er ca. 10 timer med mulighed for flere timer. Timerne skal som udgangspunkt ligge inden for kontorets åbningstider 8.00-16.00

Sæt din ekspertise i spil

Som studentermedhjælper hos CAC kommer du til at indgå i marketingteamet på hovedkontoret i Brabrand, der til dagligt servicerer vores 41 au2parts afdelinger samt værkstedskæderne AutoPartner, Teknicar og No-Name.

Marketingteamet består pt. af otte medarbejdere og en marketingchef. Hverdagen er præget af dynamik, mange spændende og forskelligartede opgaver, en uformel omgangstone og ikke mindst masser af godt humør.

Du kommer bl.a. til at skulle supportere med e-mailmarketing, opslag på vores SoMe kanaler og optimering og forfatning af tekster på hjemmesiderne au2parts.dk, AutoPartner.dk og Teknicar.dk.

Vi håber samtidig, at du også vil kunne bidrage med ideer til vores fortsatte digitale udvikling.

Om dig:

Du er måske igang inden for en af nedenstående studieretninger:

  • Kandidatstuderende for institut for Kommunikation og Kultur - afdelingen for medier, kommunikation og IT
  • Erhvervssprog og international erhvervskommunikation (cand.ling.merc)
  • Informationsvidenskab
  • Medievidenskab målrettet medie- og reklamebranchen
  • Proffesionsbachelor i e-commerce og digital marketing
  • Multimediedesigner

Eller har en anden relevant baggrund og interesse for digital markedsføring.

Som person er du initiativrig, trives med mange forskelligartede opgaver, og med din nysgerrighed og gå-på-mod evner du at drive projekter fremad. Du trives i et uformelt miljø og arbejder struktureret, hvor opfølgning er en naturlig del af din arbejdsmåde.

Bliv en del af en nyskabende virksomhed

Du bliver en del af en danskejet virksomhed, som følger med i udviklingen og hele tiden arbejder på at udvikle og forbedre vores løsninger.

CAC er desuden kendetegnet ved en række stærke værdier – troværdighed, agilitet, kvalitet og kundefokus. Vores organisation er uformel med gode kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø. CAC tilbyder bl.a. gratis fitness og særlige personaleaftaler.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte marketingchef Lone Borup.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt og senest d. 24. maj 2024 og gerne med opstart d. 1. juni.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Application due
24-05-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Workplace
Østjylland

Contact
Lone Møller Borup 
Marketingchef
88771633
 
 
 


Follow us