Kreditor
Fakturakontrolmedarbejder – vi vækster, vil du med på rejsen?

Vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling? Og trives du med tal og data samt har du stærke analytiske evner? Så er det måske dig, vi mangler!

Lige nu søger vi en medarbejder til fakturakontrol hos Aktieselskabet CARL CHRISTENSEN (CAC) i Brabrand ved Aarhus. Ønsker du at blive en del af et team med et godt fællesskab og med fokus på både personlig og faglig udvikling? Så er det dig, vi søger som vores nye kollega til vores team.

Sæt din ekspertise i spil

CAC koncernen leder efter dig som har en stor passion for vareflow, og at tingene stemmer, samt som person har mod på at kaste sig over nye opgaver.

Vi søger en dygtig og engageret medarbejder til vores fakturakontrolafdeling, som medarbejder i fakturakontrol vil du have ansvaret for behandling af varefaktura, herunder registrering og bogføringen af indkommende varefaktura, holdt op mod købsordre, og ankomstdokumenter. Du vil arbejde tæt sammen med vores logistik-, økonomi-, og indkøbsafdeling, for at sikre en effektiv og præcis håndtering af vores indkommende varefaktura.

Dine primære arbejdsopgaver omfatter bl.a.:

  • Behandling af indkomne danske og udenlandske varefakturaer
  • Bogføring af varefakturaer ved matchning til købsordre
  • Verifikation og godkendelse af varefakturaer i overensstemmelse med virksomhedens retningslinjer
  • Kommunikation med leverandører
  • Bindeled mellem lager og indkøb

Dine kvalifikationer:

Der kan være flere indgange til stillingen, men du skal gerne have + 2 års erfaring med fakturaflow-systemer.

Det vigtigste er, at du er detaljeorienteret og forstår vareflowet, samtidig med at du evner at formidle eventuelle uligheder mellem faktura og købsordre, priser og antal ført på lager, mm. på en let forståelig måde.

Som person er du struktureret, og du trives med en alsidig og travl hverdag – og ligeledes falder det dig naturligt at være selvstændig i din arbejdsmåde. Vi forventer desuden, at du er engageret i dine opgaver, arbejder effektivt og overholder deadlines. Det er vigtigt, at du er stabil og sætte en ære i at møde til tiden og være en god kollega.

Sammen med dine kollegaer løser du både udviklings- og rutineopgaver og skaber gode og holdbare løsninger. Du er god til at etablere samarbejdsrelationer, både internt i dit team og med de øvrige afdelinger, vi samarbejder med. Du er god til dansk både skriftligt og mundtligt og behersker engelsk.

Systemmæssigt skal du kunne arbejde med MS Office, herunder mest Outlook, og Excel. Som ERP system benytter vi Dynamics 365, men vi er i gang med at udrulle Business Central (BC) til hele koncernen, så har du prøvet kræfter med BC, og dertil hørende Document Capture, vil det være en fordel.

Vi kan tilbyde:

  • Et spændende job i en udfordrende branche
  • Selvstændige opgaver
  • Et team af gode kollegaer

Bliv en del af en nyskabende virksomhed

Du bliver en del af en danskejet virksomhed, som følger med i udviklingen og hele tiden arbejder på at udvikle og forbedre vores løsninger. CAC er desuden kendetegnet ved en række stærke værdier – troværdighed, agilitet, kvalitet og kundefokus. Vores organisation er uformel med gode kollegaer og et inspirerende arbejdsmiljø. CAC tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring, gratis fitness, en aktiv personaleforening og særlige personaleaftaler.
 

Er du vores nye kollega?

Passer ovenstående til din profil og har du lyst til en udfordrende og udviklende stilling, send venligst din ansøgning og CV.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Mia Sanberg.

Vi inviterer løbende kandidater til samtale, så søg stillingen hurtigst muligt og senest d. 7. juni 2024.

Tiltrædelse hurtigst muligt – men vi venter gerne på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Bliv en del af en dansk virksomhed

CAC er ejet af C.A.C. Fonden, der yder støtte til danske samfundsgavnlige, kulturelle eller sociale formål. CAC har dermed et stærkt og langsigtet ejerskab. Koncernen har omkring 750 medarbejdere og omsætter for over 1 mia. kr. årligt.

CAC-koncernen er kendetegnet ved en række stærke værdier - troværdighed, agilitet, kvalitet og kundefokus. Vores organisation er uformel med gode kolleger og et inspirerende arbejdsmiljø. CAC tilbyder pensionsordning, sundhedsforsikring, gratis fitness og særlige personaleaftaler.
 

 

Application due
07-06-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Work hours


Workplace
Østjylland

Contact
Mia Sanberg 
Teamleder - Kreditor
87 45 44 74
 
 
 


Follow us