Eventkoordinatorelev til Centralværkstedet

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste. Vi lover til gengæld, at du får et spændende og udfordrende job, hvor du får mulighed for at gøre en forskel.

Hos Centralværkstedet har vi nogle helt unikke rammer, som skaber unikke arrangementer og man har derfor en god blanding af kongresser, firmafester, julefrokoster, bryllupper og meget mere. Det er kun fantasien, som sætter grænsen. Som Eventkoordinatorelev på Centralværkstedet vil du sammen med teamet bidrage til, at vores gæster får den særlige og ægte oplevelse, der gør Comwell til det bedste valg. Ud over at levere en høj kvalitet og service i vores arrangementer, vil du også få et udfordrende, selvstændigt og detaljeorienteret job, hvor formidling af information til resten af huset er i højsæde. Du er ”to go person” og forventes at kunne bevare et køligt overblik og bakke op om driften i alle situationer.  

 

 


50 års erfaring

Comwell er en hotelkæde bestående af 16 hoteller i Danmark og to i Sverige. Derudover driver vi venuestederne Centralværkstedet og Smedien midt i Aarhus. Vores hoteller har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles – nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.

JOMP.DK

- VI SAMLER BRANCHENS JOB- OG KARRIERETILBUD

JOMP er for dig, der søger job- og karrieremuligheder i en branche med fart på og masser af spændende oplevelser. Hotel-, restaurations- og oplevelseserhvervet byder på jobs, hvor du kan gøre en positiv forskel ved at skabe uforglemmelige øjeblikke og unikke gæsteoplevelser.;

SE ALLE VORES LEDIGE STILLINGER

Application due
27-06-2024

Start date
01-08-2024

Position category
Koordinering & Booking

Workplace
Midtjylland

Contact
Follow us