Kokkeelev, Comwell Køge Strand

Vi er på udkig efter landets bedste kokkeelev, Comwell Køge Strand 

I Comwell har vi fokus på værtskab, service og god gæstekontakt, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten af det, vi leverer, selvom det nogle gange går rigtig stærkt. Det stiller store krav til vores medarbejdere og ledere, og derfor søger vi kun de bedste - og også de bedste elever. Vi lover til gengæld, at du får en spændende og udfordrende uddannelse, hvor du får mulighed for at gøre en forskel. 

I Comwell har vi fokus på din trivsel gennem hele dit elevforløb. Har du drive og engagement, har du mulighed for at sætte dit eget præg på din uddannelse og i Comwell. Vi er en koncern i rivende udvikling og derfor har vi brug for dig, dine ideer og din vinkel! 

 

 


50 års erfaring

Comwell er en hotelkæde bestående af 16 hoteller i Danmark og to i Sverige. Derudover driver vi venuestederne Centralværkstedet og Smedien midt i Aarhus. Vores hoteller har hver deres særpræg, stemning og atmosfære. En ting har de dog alle til fælles – nemlig det gode værtskab, service og professionelle personale.

JOMP.DK

- VI SAMLER BRANCHENS JOB- OG KARRIERETILBUD

JOMP er for dig, der søger job- og karrieremuligheder i en branche med fart på og masser af spændende oplevelser. Hotel-, restaurations- og oplevelseserhvervet byder på jobs, hvor du kan gøre en positiv forskel ved at skabe uforglemmelige øjeblikke og unikke gæsteoplevelser.;

SE ALLE VORES LEDIGE STILLINGER

Application due
30-08-2024

Start date
Start hurtigst muligt

Position category
Køkken

Workplace
Region Sjælland

Contact
Follow us