Revisor- eller regnskabsassistent til Spiras

Drømmer du om et arbejdsliv i en banebrydende og moderne rådgivningsvirksomhed? Ønsker du at sætte dine økonomiske og regnskabsmæssige kompetencer i spil?
Så er det dig, vi snarest muligt søger til en af vores afdelinger i Kolding, Odense, Vojens eller Aabenraa.


Vi leder efter engagerede revisor- og/eller regnskabsassistenter, der brænder for at håndtere revisions- og regnskabsopgaver på højt niveau. Som en del af vores team får du mulighed for at bidrage til udviklingen af vores arbejdsprocesser og metoder indenfor revision og regnskab – også med mulige digitale løsninger indenfor vores hverdagsrutiner.

 

Dine opgaver vil være, at

  • sikre revisions- og regnskabsopgaver af høj kvalitet for en stribe forskellige kunder
  • deltage i udarbejdelse af finansielle rapporter og analyser
  • fusionere digitale løsninger i vores arbejdsprocesser

Og er du skarp på selskabsregnskaber, vil dette være en fordel.

 

Dine kvalifikationer
Du elsker tal og har en baggrund som controller, revisorassistent og/eller regnskabsassistent kombineret med erfaring med opsætning og beregning af moms-, skatte- og årsregnskaber fra en DLBR-virksomhed.
Du skal trives med teamwork, og det er samtidig vigtigt, at du bevarer overblikket, arbejder struktureret med opgaverne og overholder deadlines.

 

Om os
Spiras er en rådgivningsvirksomhed i vækst, der er dre­vet af moderne rådgivning, digitalisering og fokus på at skabe en unik arbejdskultur.
Vi er dedikeret til at styrke vores medarbejdere gennem god opgaveindføring, en attraktiv medarbejderpolitik, der inkluderer fleksible arbejdstider, mulighed for hjemmear­bejdsdage og et stimulerende arbejdsmiljø. Her har du chancen for at forfølge dine karriereambitioner, speciali­sere dig og påvirke både arbejdsopgaver og produkt- og procesudvikling.

 

Spiras tilbyder

  • En unik chance for et job med faglig og personlig udvikling indenfor øko­nomi og regnskab
  • Arbejdsplads i en af vores afdelinger i Kol­ding, Odense, Vojens eller Aabenraa
  • Indflydelse på både arbejdsopgaver og virksomhedens udvikling
  • Attraktive medarbejderfordele

 

Hvem er vi – din nye arbejdsplads?
Spiras er en fusion af tre stærke rådgivningsvirksomheder (Landbo Syd, SLF og KHL) og tilhørende landboforeninger. Med ca. 320 ansatte, en omsætning i omegnen af 225 mio.kr. og ca. 2.250 medlemmer er Spiras den største landboforening og den tredjestørste rådgivningsvirksomhed til landbruget i Danmark.

Landbrugets behov for service og rådgivning er i centrum for virksomhedens ydelser. Med dette afsæt er ambitionen hos Spiras at skabe rammer der understøtter udvikling og giver værdi for kunder og medlemmer, baseret på troværdighed, faglighed og føling med samfundet. Som arbejdsplads bliver styrkerne fra de tidligere virksomheder forenet i et professionelt arbejdsmiljø med fleksible arbejdsforhold, hvor der er respekt for hinandens forskelligheder, og hvor der er humor og plads til udvikling.


Læs mere på www.spiras.dk

Er du nysgerrig - lyder det som noget for dig?


Vi vil gerne høre fra dig og tale om dine muligheder, så du er mere end velkommen til at kontakte Brian Fuglsang eller Mette Sckerl fra Optimum HR på 42185766.
Lyder jobbet som noget for dig, så tøv ikke med at kontakte os eller at søge med dit CV og en motiveret ansøgning. Vi indkalder løbende kandidater til screeningssamtale ved Optimum HR og derefter til samtale ved Spiras.

Vi ser frem til at høre fra dig.

 

 

Optimum HR arbejder med rekruttering og search af udvalgte nøglemedarbejdere. Vi yder service til hele eller dele af rekrutteringsprocessen, hvortil vi bruger testværktøjer og validerede systemer, for at sikre en optimal kvalitet af processen. Hos os er fortrolighed i højsæde, og vi vægter en åben og ærlig dialog med kunder og kandidater. Velkommen til Optimum HR.

Søg jobbet

Ansøgningsfrist: 15-08-2024
Tiltrædelsesdato: 
Arbejdssted: Kolding, Aabenraa eller Odense, Vojens
Stillingstype: Finans/økonomi
Arbejdstid:  Fuldtid eller deltidKontakt os

Mette Sckerl 
Talent Acquisition Partner
 
 
 
 Spiras - Hvor viden gror