Dagrofa Logistik
Lagermedarbejder Ringsted (Nathold)

Er du klar til en spændende udfordring? Elsker du at arbejde i et miljø med fart på, klare mål og god stemning? Så er du måske vores næste lagermedarbejder hos Dagrofas tørvarelager i Ringsted!

Om jobbet:

Vi har lagt vores to tørvarelagre sammen til ét superlager i Ringsted, og det betyder masser af nye muligheder. Vi søger lagermedarbejdere, som kan hjælpe os med at holde tempoet oppe og sikre, at vores købmænd får de rigtige varer til tiden.

Dit arbejde vil bestå i at køre rundt på vores lager på vores plukketrucks (dem behøver man ikke truck-kort til) og ”plukke” varer via en skærm på din truck. Vi har klare mål for, hvor mange paller, du skal levere om dagen og du kan selv følge med i din performance og få lidt venskabelig konkurrence med dine kolleger.

Arbejdstider: Søndag – onsdag: 22.00 - 06.00 og torsdag 22.30-05.30.
 

Hvem er vi:
Dagrofa er en førende aktør inden for dagligvarebranchen, og vi sætter en ære i at levere kvalitetsvarer til vores kunder. Vi er stolte af vores uhøjtidelige kultur, hvor vi arbejder sammen for at nå vores fælles mål. Hos os er der plads til alle og vi værdsætter forskellighed.

 

Hvad vi tilbyder:

En travl og dynamisk arbejdsplads

Gode kollegaer og et inkluderende arbejdsmiljø

Konkurrencedygtig løn og gode arbejdsvilkår

Mulighed for personlig og faglig udvikling

Lækker kantine, kaffe og frugt
 

Dine kvalifikationer:
Vi forventer ikke nødvendigvis, at du har erfaring fra lignende stillinger, men det er vigtigt, at du:

Er mødestabil og pålidelig

Er fleksibel og klar til at tage fat

Kan arbejde selvstændigt og effektivt

Er en god kollega


Ansøgning:

Lyder det som noget for dig? Så send din ansøgning og CV til os via linket. Vi holder løbende samtaler, så tøv ikke med at ansøge. Vi ser frem til at byde dig velkommen som en vigtig del af vores team hos Dagrofa Logistik i Ringsted!

Application due
04-08-2024

Workplace
Region Sjælland

Contact
Sarah Wædeled
HR Business Partner


Share

Follow us