Dagrofa Foodservice
ISO medarbejder

Drives du af nysgerrighed og en vilje til at handle samt besidder du en viden og forståelse for ISO 22000, så har du muligheden for at blive en nøglespiller i at forme fremtiden for vores dagligvaregrossistlagrer. Hos Dagrofa Foodservice søger vi lige nu en engageret kvalitetsmedarbejder, der vil tage føringen i implementeringen af ISO 22000.

Vi forventer, at du trives i en rolle fuld af variation, og hvor hver dag byder på nye spændende læringsmuligheder. Den ene dag dykker du bl.a. ned i lovgivningens dybder, og den næste dag hopper du i sikkerhedsskoene for at forstå, hvordan vores virksomhed fungerer.

Jobbet

Dit spillerum er bredt. Med en blanding af selvstændighed og nysgerrighed vil du udforske, hvordan vores organisation fungerer bedst, og du vil være en central figur i at strukturere vores processer og procedurer inden for ISO 22000. I vores kvalitetsafdeling er vores overordnede mål at implementere en ISO-certificering, der ikke alene integrerer og respekterer det eksisterende, men også sikre, at implementeringen er praksis anvendelig.
Når implementeringen er på plads, skal du sørge for, at certificeringen vedligeholdes samt udvides og forbedres.

Du vil være en vigtig drivkraft og støttefunktion for de involverede i en ISO-certificering af en fødevaregrossist virksomhed. Det kræver derfor et drive og at du besidder evnen til at samarbejde, for at lykkes i jobbet.  

Hvad er vigtigt for os:

  • At du er selvstændig, nysgerrig, struktureret og opsøgende.
  • At du har en solid erfaring med ISO 22000.
  • At du har evnen til at tage ansvar, skabe relationer og løse problemstillinger – uanset om du er iført sikkerhedssko eller ej.
  • At du har et godt overblik og har kompetencerne til at jonglere med flere arbejdsopgaver samtidigt.
  • At du har øje for helheden, detaljen og en vilje til altid at gå efter den bedste løsning for vores kunder indenfor ISO 22000 rammerne.

Hvad tilbyder vi?

Du vil træde ind i et miljø, hvor en uformel kultur møder en resultatorienteret kultur, og hvor du vil arbejde side om side med dygtige kollegaer i et miljø, hvor udvikling og fleksibilitet er nøgleord. Din base vil være hos Dagrofa Foodservice, Vejleåvej 13, 2635 Ishøj, men dine opgaver vil også bringe dig rundt i landet. Du tilbydes en fuldtidsstilling med direkte reference til Kvalitetschef Lone Hvidkjær. 

Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så vent ikke med at sende dit CV og en kort motivationsbesked via linket. Vi afholder samtaler løbende, og ansætter når vi har fundet den rette kandidat.  

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kvalitetschef Lone Hvidkjær på tlf.: 41 99 39 15.           

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Application due
29-02-2024

Workplace
Region Hovedstaden

Contact
Lone Hvidkjaer
Kvalitetschef
41993915


Share

Follow us