Kategori
Indkøbskoordinator, Private Label

Kunne du tænke dig at træde ind i en dynamisk verden hos Dagrofa, hvor vi konstant stræber efter vækst og performance? Vi tilbyder et miljø med højt til loftet, hvor du både får ansvar og beføjelser til at gribe opgaven og drive den fremad. Her er der ikke langt fra tanke til handling, og du vil opleve et fagligt netværk af dedikerede kolleger og sparringspartnere, der deler din ambition - vi tror på, at vores fælles styrke løfter os alle.

I Dagrofa deler vi fælles mål. Vores butikker udgør kernen, og vores handlinger og beslutninger er altid centreret omkring vores kunder og kundetilfredshed.

Vi søger en indkøbskoordinator til at styrke vores Private Label-afdeling. I denne rolle vil du supportere vores indkøbere i deres daglige arbejde med forhandlinger og produktudvikling og være deres nære sparringspartner.

Du vil have en central rolle og være i tæt kontakt med kolleger på tværs af hele Dagrofa-koncernen. Derfor er det vigtigt, at du trives med at kommunikere med mange forskellige mennesker, og at du værdsætter god service og altid er klar til at støtte dine kolleger.

Din hverdag vil primære være opgaver som: 

 • Håndtering af leverandørskifte
 • Oprettelse af varer
 • GS1 oprettelse
 • Koordinering af designændringer
 • Oprette og tilpasse priser til diverse butiks ark
 • Indhentning af benchmark prøver
 • Lettere projektstyring
 • Ad hoc opgaver for indkøberne

Træd ind i en spændende rolle, hvor dine evner og ambitioner vil blive anerkendt og værdsat. Den kandidat som vi leder efter vil kunne identificerer sig med kvalifikationerne herunder, og vi ser frem til, at netop du bringer dette med ind i rollen.

 • Handlekraft: Du tager ansvar og går proaktivt til opgaverne
 • Struktur og detaljer: Med din strukturerede tilgang og fokus på detaljen sikrer du, at data altid er korrekt
 • Systemforståelse og tal: Din evne til at forstå systemer og arbejde med tal vil være en værdifuld ressource
 • Projektledelse: Du har en naturlig evne til lettere projektstyring, hvilket vil være en forudsætning for succes for visse opgaver
 • Trivsel og samarbejde: Du bidrager til det positive arbejdsmiljø og dermed også til den gode trivsel og samarbejde på tværs af afdelingerne

Din baggrund kan være en kontoruddannelse, eller du kan have erfaring fra detailbranchen, men du kan også komme direkte fra universitetet - det er ikke så afgørende. Men det er vigtigt, at du har lyst og mod på at lære og blive en del af et team, hvor det hjælper at være jordnær og nyde den frie tone.

Vi tager ansvar for din succes og udvikling. Din succes er direkte forbundet med din evne til at være ambitiøs og kompetent som medarbejder, samtidig med at dine kolleger og samarbejdspartnere oplever et positivt og givende samarbejde med dig. Du er naturligvis klar over og kender målene for din afdeling og ved, hvordan du aktivt bidrager til disse mål. Og ellers finder du det naturligt at være nysgerrig og er heller ikke bleg for at spørge. Du vil modtage løbende sparring og udviklende feedback, og når du opnår resultater, vil det blive anerkendt.

Der er tale om en fuldtidsstilling og dit arbejdssted vil være på vores kontor i Ringsted og du vil komme til at referere til International Sourcing Manger, Privat Label - Lars Frost.

Hvad skal du gøre nu?

Hvis du kunne tænke dig at være en del af vores indkøbsteam på 10 skønne kollegaer, så send gerne din ansøgning til os. Fortæl os hvorfor netop du passer ind i rollen og hvordan du kan bidrage. Sidder du med en håndfuld spørsmål, som du gerne vil have belyst, så er du velkommen til at række ud til Lars Frost på no. 40 81 40 30 eller via mail til lars.frost@dagrofa.dk.

Vi vil løbende invitere relevante kandidater til samtale, så tøv ikke med at sende din ansøgning afsted.

Dette opslag er skrevet med hjælp fra kunstig intelligens. Du er meget velkommen til også at bruge kunstig intelligens i din ansøgning – men vær transparant omkring det.

Application due
08-03-2024

Workplace
Region Sjælland

Contact
Lars Frost
International Sourcing Manager
72 33 14 19


Share

Follow us